Artan

119,90 10 18:10
119,00 9.98 18:10
89,25 9.98 18:10
19,84 9.98 18:10
10,15 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

27,72 -10 18:10
266,25 -9.97 18:10
12,11 -9.96 18:10
4,31 -8.69 18:10
18,88 -8.26 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

10.611.550.569,16 18:10
9.634.403.182,10 18:10
8.770.191.589,13 18:10
6.677.173.059,35 18:10
6.431.362.293,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4777 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bu tahtada ,o adam þöyle yapmýþ bu adam böyle yapmýþ beni hiç ilgilendirmez.Burada söz konusu patron ve yönetimin aciz olmasýdýr.(yada iþlerine öyle geliyor.)patronsuz bu tahtada hiç kimse hiç birþey yapamaz.baþkalarýna b... atmanýn bir anlamý yok.gerisi cacýk hoþafý.nokta.ytd.

2.  Alýntý Originally Posted by Badi Yazýyý Oku
    Bu tahtada ,o adam þöyle yapmýþ bu adam böyle yapmýþ beni hiç ilgilendirmez.Burada söz konusu patron ve yönetimin aciz olmasýdýr.(yada iþlerine öyle geliyor.)patronsuz bu tahtada hiç kimse hiç birþey yapamaz.baþkalarýna b... atmanýn bir anlamý yok.gerisi cacýk hoþafý.nokta.ytd.
    Aynen patron ne derse o olur. nokta. Kabahati baþkasýna kesmeye gerek yok. Hisse geri alým yaparsýn olur biter. Kim bunun
    karþýsýnda durabilir. Sanýrsýn sanki karþý tarafta sýnýrsýz HÝSSE SENEDÝ var. Sýnýrsýz olan paradýr.
    ytd.
    Saygýlar,

3.  Alýntý Originally Posted by Badi Yazýyý Oku
    Ýþte bu dediklerinde saçmalýðýn dik alakasý çünkü bilgisizsin.Tahtadakinin ne yaptýðý seni sonuna kadar ilgilendirir.Hatta tahtada olan bazýlarýnýn tahtada ne yaptýklarý burada ne yaptýklarý da seni sonuna kadar ilgilendirir-ilgilendirmelidir.Ha tabii senin derdin burada baþka ise onu bilemem.Patronla ilgilendiðin kadar iþte bunlarla ilgilenmezsen buralarda kendini ne kadar komik durumlara düþürdüðünü de anlamazsýn.Asla patron eleþtirilmezdir diye de bir yazým olmadý.Sadece patronda dahil hiçkimseye hakaret etme dedim kaç kez onu da anlamadýn.Arada çok büyük bir fark var.Yazmim diyorum zorla yazmak zorunda býrakýyorsun beni.Çünkü herþeyi çözen sen var ya aslýnda herþeyden bir habersin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    Ýþte bu dediklerinde saçmalýðýn dik alakasý çünkü bilgisizsin.Tahtadakinin ne yaptýðý seni sonuna kadar ilgilendirir.Hatta tahtada olan bazýlarýnýn tahtada ne yaptýklarý burada ne yaptýklarý da seni sonuna kadar ilgilendirir-ilgilendirmelidir.Ha tabii senin derdin burada baþka ise onu bilemem.Patronla ilgilendiðin kadar iþte bunlarla ilgilenmezsen buralarda kendini ne kadar komik durumlara düþürdüðünü de anlamazsýn.Asla patron eleþtirilmezdir diye de bir yazým olmadý.Sadece patronda dahil hiçkimseye hakaret etme dedim kaç kez onu da anlamadýn.Arada çok büyük bir fark var.Yazmim diyorum zorla yazmak zorunda býrakýyorsun beni.Çünkü herþeyi çözen sen var ya aslýnda herþeyden bir habersin.
    Ben burda kimseye hakaret etmiyorum.o zatý alinizin uslubu.Sadece patronun menfi yönde yaptýklarýný ve özellikle yapmadýklarýný yazýyorum.müspet olarak hiç bir varlýðý yok.ben göremiyorum.zatý aliniz gördüyse bi zahmet yazýverinde bilgilenelim.yalnýz tahtatý olumlu yönde etkileyenlerý hava civa olanlarý deðil.Bir tek Y.D vardý onuda aðýzlarýna yüzlerine bulaþtýrdýlar

5.  Alýntý Originally Posted by Badi Yazýyý Oku
    Ben burda kimseye hakaret etmiyorum.o zatý alinizin uslubu.Sadece patronun menfi yönde yaptýklarýný ve özellikle yapmadýklarýný yazýyorum.müspet olarak hiç bir varlýðý yok.ben göremiyorum.zatý aliniz gördüyse bi zahmet yazýverinde bilgilenelim.yalnýz tahtatý olumlu yönde etkileyenlerý hava civa olanlarý deðil.Bir tek Y.D vardý onuda aðýzlarýna yüzlerine bulaþtýrdýlar
    Ediyorsun ettinde.Bunu uzatmanýn manasý yok.Ben burada aslýnda en önemli olan senin hiç farketmediðin çok þey yazdým.O da bu topicte bazýlarýnýn bulunmasýndan dolayý o kadarý bile çok fazla.Bundan sonra da gram bilgi paylaþmam.

Bak benim o yazýlarýma raðmen bu tahta bugün 2,46 ya.Bu beni bile þaþýrttý çoktan aþaðýlarda bir yerlerde almalýydý soluðu þaþýrdým açýkçasý.Çünkü tahtadakiler eksik olmasýnlar en az senin kadar severler benim yazýlarýmý.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •