500 milyonluk arsasi var ancak 20 milyonluk itibarı yok gibi.
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
500 milyonluk arsasi var ancak 20 milyonluk itibarı yok gibi.
Borsada ben itibarlı patron göremedim görenlerde çok az sayıdadır seninde borsada şirketin olsaydı sende itibarsız olurdun bizler yolun sonuna geldik diye düşünüyorum eğer açılırsa itibarlımı itibarsız o zaman ne yazıcan bakalım açılırsa zaten burda kaç kişi var 3-5kişi .
2onur2 sizi tanimam etmem. Tepkileriniz gosteriyor ki prtasın kot dışı kalışı psikolojinizi fena halde bozmuş. Hissenin geri dönüşünü elbette isterim. Dönüşü itibar mı kazandıracak. Hic sanmiyorum. Dönerse yemeğinizi ismarlarim olur biter. Çokta uzatmaya gerek yok. Aynı gemideyiz. Patronu savunmanın bi anlami yok. Hak hukuk yerini bulsun, arkadaşlar zararını çıkarsın üzerine kârını eklesin yeter benim için.
Ne güzel bak işte patron benim babamın veya dedimin oğlu değil bazı şeyler geniş açıdan bakıyorum gönlünde varsa bir çay ikramını düşünüyorsan bile sağol bu gemide eminim patron bile açılması için bizim gibi can atıyordur. Piskoloji konusunda haklısın kolay değil geçen zamana ve emeğe yazık bak sen de bellettin kendini acısını unutamadığın için burdasın.
Yer İmleri