Alýntý Originally Posted by EKSÝPNOS35 Yazýyý Oku
Diðer %29 küçük yatýrýmcýdamý sizce?
Bütün meselede orada zaten,2007 de 8,5 dolar fiyattan çaðrýya kaç yatýrýmcý katýlmýþ?Yönetim o %29 dan emin olmasa bu kadar rahat olabilirmi?
Olayýn þifreleride zaten tamamen bu yüzde 29’da,Sanko,yönetim ve Tarman üçlüsü ki kesin olan en az ikisi ortak hareket ediyor,bu yüzde 29 da nasýl bir týk fazlasýný kontrol edebilirim ve fiyatý buralarda tutarak nasýl birilerini bezdirip satmaya ikna edebilirim...
Zaten hisse hangi finansal sonucu açýklarsa açýklasýn piyasanýn hisseye girememe nedenide tamamen bu,yönetim tahta sýð derken ve geri alým yapmamakda ýsrar ederkende bunu kastediyor aslýnda,gerçekte tahtada olan bir satýþ asla yok,malum üçlünün strateji oyununda bizler piyon olarak seyirciyiz,dolaþýmda gerçekte maximum 3 milyon vardýr ve bu miktarýn büyük bölümü asla bu fiyatlardan satmayacak bizim mantýðýmýzdaki yatýrýmcýnýn elinde,mesele Sanko’da,yönetimde bunu çok iyi biliyor,yani hissenin “0” maliyetle gerçek deðerine ulaþacaðýný çok net biliyorlar,ama ýsrarla bunu yapmaya yanaþmýyorlar,tüm taraflarýn gizli hesaplarý ve gündemleri olduðu açýk,ancak bu iþ sonsuza kadar böyle gitmeyecektir,finansal tablolar en azýndan bu oyunun bu seviyelerde oynanmasýný imkansýz kýlýyor,bakalým hangi tarafdan hangi hamle gelecek,grafikler yumurta kapýya geldi diyor,merakla kim ne yumurtlayacak bekliyoruz.