Çok iyi yarın direk 1.78 açarız
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok iyi yarın direk 1.78 açarız
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Yarın kaç açar acaba?
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
1.80
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Yatırım finans ve şeker galipin kurumudur tahtada heran herşey olabilir
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Ne alaka galipi kitledir albrakada o metrodan isyattan alır .Bu gerçek bıyikli 1.88 kadar rahatım sonra Allah Kerim
Nakit kraldır.
Tahmin benimki nereden bilebilirim kaç açacağını direnç 1.86 da
Nakit kraldır.
Yer İmleri