Sayfa 244/844 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

1. Örneklerini çok gördük Afyon çimento brisa aslan çimento burcelik bunlar örnekleri

Alıntı Originally Posted by GÜNEŞLİGÜNLER Yazıyı Oku
    Sayın olimpik forum şuanda düşünmüyoruz diyebilir yarın birgünde piyasa sartlarina bakarak şu lüzumdan dolayı diyerek sermaye arttırımı yapabilirler kim ne diyebilirki ytd
    İŞBİR CEO'SU GÜLTEPE: ŞU ANDAKİ PROJEKSİYONLARIMIZDA SERMAYE ARTIŞ İHTİYACI YOK - BLOOMBERG HT

7 kasımda bunu demiş,,aradan 4 ay geçti,,,kendisini bağlayan sözden 4 ay uzun bir süre mi,bunu bilmiyorum.
    Ceo neden böyle bir cümle sarfetti,,,kendisini rahatsız eden birileri mi oldu da böyle dedi,,bilinmez.
    İştiraklerinin sermayesi,holdingden fazla iken,kendisini bağlayan bu cümleyi söylememeli idi diye düşünüyorum.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Matrikteki bu verilerin de yanlış olması lazım,,,A.Ş lerin en düşük sermayesi 50.000 iken burada elli binden düşük sermayeli şirketler görünüyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    İŞBİR CEO'SU GÜLTEPE: ŞU ANDAKİ PROJEKSİYONLARIMIZDA SERMAYE ARTIŞ İHTİYACI YOK - BLOOMBERG HT

7 kasımda bunu demiş,,aradan 4 ay geçti,,,kendisini bağlayan sözden 4 ay uzun bir süre mi,bunu bilmiyorum.
    Ceo neden böyle bir cümle sarfetti,,,kendisini rahatsız eden birileri mi oldu da böyle dedi,,bilinmez.
    İştiraklerinin sermayesi,holdingden fazla iken,kendisini bağlayan bu cümleyi söylememeli idi diye düşünüyorum.
    Genel kurula katılacaklar,,,"madem sermayeye ihtiyacın yok,,neden bankalardan borçlanıyorsun" sorusunu yönetime sormalılar o zaman.

5. Zaten genel kurula katılarak tüm bunları söylememiz lazım diye düşünüyorum.Dediğinize katılıyorum sermaye arttırımı yapmalarının bunlara bir zararı olmaz aksine firmanın faydasınadır.600000 sermaye ne zamana kadar duracak merak ediyorum.Firmaya mail atarak lütfen bu konuları iletelim arkadaşlar.

6. Herkes mail atarsa yönetimin dikkatini çeker diye düşünüyorum ytd

Maillere devam da okuyan var mı acaba adamlar görmezden geliyor gibi onca mail attık cevap alan oldu mu

8. Şahsen bana geldi.Hatta spk yada yolladık ama ordanda birşey çıkmadı.İşin özü herşey kanunlara uygun.Herşeyden geçtim sermaye tamam buda kabulüm bari bu piyasayı kaldırında buradaki şirketler adam gibi işlem görsün sağlıklı bir yapıya kavuşsun.

Sayfa 244/844 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •