Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5246 madde; 1 - 8 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    6.65 e kadar sadece 5000 lot var

EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

bu gün bloomberg sitesinden paylaştığım haberlerden şu sonuçlar çıkıyor...tüketici güven endeksi şubat ayında enflasyonun da azalması ile hafif yükseldi ( bu durum tüketicilere bir miktar moral geldiğini gösteriyor)

iso pmi anketi arttı...yurtiçi imalat üretimi azalmasına rağmen yurtdışı talebin artması nedeniyle krizin etkileri hafifliyor...

kısacası krizde hafiflemeler oluyor manasını çıkarıyorum...zaten haziran ayına kadar enflasyonun düşmesi ve faizlerin inmesi bekleniyor...bu durumda doların da 5,00-10 seviyelerine kadar inmesi gerekiyor der mantık..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu gün bloomberg sitesinden paylaştığım haberlerden şu sonuçlar çıkıyor...tüketici güven endeksi şubat ayında enflasyonun da azalması ile hafif yükseldi ( bu durum tüketicilere bir miktar moral geldiğini gösteriyor)

iso pmi anketi arttı...yurtiçi imalat üretimi azalmasına rağmen yurtdışı talebin artması nedeniyle krizin etkileri hafifliyor...

kısacası krizde hafiflemeler oluyor manasını çıkarıyorum...zaten haziran ayına kadar enflasyonun düşmesi ve faizlerin inmesi bekleniyor...bu durumda doların da 5,00-10 seviyelerine kadar inmesi gerekiyor der mantık..
    teşekkürler güzel bir yorum olmuş
    yolunuz açık olsun

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku

Sayın Keko faizler düşerse dolar artar

Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Sayın Keko faizler düşerse dolar artar
    herkesin beklediği olursa pek de artmaz dostum...ekonomi rayına girdikçe faizler ister istemez azalacaktır..FED (amerikan merkez bankası ) artık faiz artışlarına son verdi..hatta bazı analistler faizleri düşürecek diyorlar..bu durumda dolar uluslarası piyasalarda gevşer...

hem yurtiçi hem de yurtiçi konjöktür doların düşmesinden yanadır..faizler de bunlarla birlikte düşecektir..şu anda görünenler bunlardır...yurtiçi ve yurtdışında süpriz siyasi ve ekonomik gelişmeler olmaz ise bu beklentiler gerçekleşecek görünüyor..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    herkesin beklediği olursa pek de artmaz dostum...ekonomi rayına girdikçe faizler ister istemez azalacaktır..FED (amerikan merkez bankası ) artık faiz artışlarına son verdi..hatta bazı analistler faizleri düşürecek diyorlar..bu durumda dolar uluslarası piyasalarda gevşer...

hem yurtiçi hem de yurtiçi konjöktür doların düşmesinden yanadır..faizler de bunlarla birlikte düşecektir..şu anda görünenler bunlardır...yurtiçi ve yurtdışında süpriz siyasi ve ekonomik gelişmeler olmaz ise bu beklentiler gerçekleşecek görünüyor..
    Dünya konjektüründe evet olması geren budur ama burada malesef işler ters orantı.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •