Sayfa 140/656 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    keko hacim yüksek
    çok dökülen var gibi
    sen ne dersin
    Ben dökülen den alıyorum. Belki bize iteleyecekler ytd

EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

2.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    keko hacim yüksek
    çok dökülen var gibi
    sen ne dersin
    AZ dan az gider çoktan çok Polat Alemdar....
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. O degild tire de yuzde 10 aşagıda başka bir şeymi var acaba sektörde...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. Bende aldım biraz. Keske dün almasaymışım.

6.65 e kadar sadece 5000 lot var

EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    O degild tire de yuzde 10 aşagıda başka bir şeymi var acaba sektörde...
    tire üretimde olan bir makinasını durdurma kararı almış..bakım falan yapacaklarmış...ağırlıklı yurtiçine satış mı yapıyordu tire bilemiyorum...yurtiçine satış ağırlığı olan şirketler krizlerden olumsuz etkilenebilirler...durdonun ağırlığı %65 yurtdışı ,%35 yurtiçi...

üstelik de 2018 yılı yurtiçi satışları sırası ile 22 milyon , 21 milyon ,19,3 milyon ve 27 milyon oldu durdonun...yani kriz derinleşmesine rağmen yurtiçi satışları çok ciddi artmış durdonun...buda yeni makinaların şirkette gerçekten de fark yarattığını gösteriyor....bu şekilde rakiplerinden bir kaç adım öne geçiyor durdo...

2019 yılı ilk çeyrekte yurtiçi satışlarının daha da artmasını bekliyorum...temel yönden durdoda iyileşme devam edecek...hem de çeyrekler ilerledikçe...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    keko hacim yüksek
    çok dökülen var gibi
    sen ne dersin
    gözler bu günü görür , akıl ve mantık ise yarını görür...3,50-4,00 aralığından geçmişte satanlar sadece o günü görerek satıyorlardı ama bu günü görenler ise onlardan alıyorlardı...

bu gün kısada hisse satış baskısı altında olabilir ama gelecek sabırlı yatırımcıların olacaktır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. bu gün bloomberg sitesinden paylaştığım haberlerden şu sonuçlar çıkıyor...tüketici güven endeksi şubat ayında enflasyonun da azalması ile hafif yükseldi ( bu durum tüketicilere bir miktar moral geldiğini gösteriyor)

iso pmi anketi arttı...yurtiçi imalat üretimi azalmasına rağmen yurtdışı talebin artması nedeniyle krizin etkileri hafifliyor...

kısacası krizde hafiflemeler oluyor manasını çıkarıyorum...zaten haziran ayına kadar enflasyonun düşmesi ve faizlerin inmesi bekleniyor...bu durumda doların da 5,00-10 seviyelerine kadar inmesi gerekiyor der mantık..

Sayfa 140/656 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •