Sayfa 421/682 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1. Haftalık kapanış..

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Burasıda kalabalıklaşmış...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. vakıfın 13 işlemi yok...6 adet alışı var ... fibonacci
    Son düzenleme : MARSLI10; 01-03-2019 saat: 18:49. Sebep: s

4.  Alıntı Originally Posted by jager Yazıyı Oku
    Yönetim kurulunun çoğu sandığı temsilen orda zaten gerisi malum yere ait yani böyle bir arzuları varsa kabul kendilerine aittir zaten. Keşke şeffaf olabilseler ve kabul etmeseler. İçeriden bilgiye hakim olan zaten menbaın başında oturanın işlem yapacak olması beni tedirgin ediyor.
    Kime kimlere yaracak kimin hakkına olacak bilmek güç fakat hesaplanmış planlanmış bir yarar menfaat olduğu belli oluyor.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Spk devreye girmez mi bu durumda

5.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Spk devreye girmez mi bu durumda
    Yada ne bileyim belki a ve b hisselerinin eski hukumleri gelir yönetim kurulunda olmak icin b tipi hisse sahibi olmak gibi sart aranirsa degmeyin keyfimize o zaman

6.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Yada ne bileyim belki a ve b hisselerinin eski hukumleri gelir yönetim kurulunda olmak icin b tipi hisse sahibi olmak gibi sart aranirsa degmeyin keyfimize o zaman
    İhtimal olarak var bu çünkü hazineye devir öncesi
    Hamleyi bekliyoruz bu hamle en zahmetsiz ve kolay olanıdır. İşa nın İŞKUR dan değerli olmasını sağlayacak sebeplerden biri de bu hamleler sonucunda ortaya çıkar
    Tıpkı KARDEMİR de olduğu gibi hisselere göre koltuk sayısını ayarlamak ellerinde. Mesala işa ya 4 koltuk işb ye 3 koltuk işc ye 2 koltuk gibi..
    Yine işa daki 1 oy hakkını 15 Oya yükseltmek ellerinde ( TTK ya göre verilecek maksimum oy hakkı )
    Bilindiği gibi imtiyazlı hisselerin imtiyazlarını en asgari hale getirmişler eskiden uygulana bazı şeyleride değiştirmişler. Bunları yeniden getirmek ve düzenlemek için problem yok.
    Son söz olarak
    İşa dikkatle izlenmeli
    Saygılar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 421/682 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •