Sayfa 525/958 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 7658 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TüRkİyE
    Gönderi
    1,827
    play store den KAP (kamu aydınlatma platformu)
    programını indirip istediğin hisseyi seçip o hisseler hakkında haber düştüğü an anında haberdar oluyorsun. paylaşmak istedim...
    8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***

2.  Alıntı Originally Posted by 44sahap Yazıyı Oku
    Kağıtta kısa ve orta vadede bir beklenti yok. Sektörün toparlaması da uzun sürecek gibi. Kağıdın bilançosu da iyi değil. İyi yanı hissenin düşük olması. Endeks ciddi satış yerse Afyon daha hızlı düşecek gibi. Ancak yabancı alımları sürekli artıyor. Citibank son iki günde 300 bin civarı alım yaptı. Citibank 3.350.000 lota ulaştı. Neden acaba? 66 bin metre kare arsa hala satilmadi ve satışı her an olabilir. Acaba bunun için mi alıyor yabancı. Sanki bu aralar hisse yukarı gidecek gibi. Tabi yukarıda kalıcı olamıyor. Bir al sat yapsak mi diyorum... Ytd

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bugün Citi ve Merrill toplam 130 bin daha almış. Yabancı alımı devam. Endeks yükselişine tepki vermeyen ender kağıtlardan Afyon... Bugün ben de kısa vadeli 4.74 ten alım yaptım. Afyona nedense dayanamıyorum... Alış sebebim yabancının alımları ve kağıdın 90 bin endeks seviyesinde olması... Bir tepki bekliyorum....

3. Hem özsrrnaye hem karlılık oranına göre piyasa değeri en pahalı çimento şirketi

4.  Alıntı Originally Posted by 44sahap Yazıyı Oku
    Bugün Citi ve Merrill toplam 130 bin daha almış. Yabancı alımı devam. Endeks yükselişine tepki vermeyen ender kağıtlardan Afyon... Bugün ben de kısa vadeli 4.74 ten alım yaptım. Afyona nedense dayanamıyorum... Alış sebebim yabancının alımları ve kağıdın 90 bin endeks seviyesinde olması... Bir tepki bekliyorum....

Bir gün sonra tepki verdi. 4.92... Afyonu seviyorum. Tabi bu yükseliş konya cimento 'nin gazıyla oldu...

5. Aylikta dusen 90 ustunde kiriliyor konya gidiyor Allahtan

M.K.A.

6. Afyonu dönünce 4.99 'dan sattık... Al sat diyorum hep... Yoksa pek kazandırmaz...

7. Yeni hafta yeni umutlar
    31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
    Çok ilginç sonuçlar var....

http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8. YSK yıl geçmek zor

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 525/958 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •