Sayfa 474/809 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. Bu günkü seansa yorumu yapacak arkadaş varsa sevinirim.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by aabaloglu Yazıyı Oku
    Bu günkü seansa yorumu yapacak arkadaş varsa sevinirim.

Robotlar ve spekler blanço sezonunda buğün yeni vurgunlarla uğraşırken kordsa yı bikaç günlüğüne unutturmaya bıraktılar herhalde.

Çıkmaz geri döner deyecekleri haklı gösterip. Dökülmeye gönlü olanlara sebep verdiler.

Yatırım tavsiyesi olarak değil. Düşünce olarak yazıverdim.

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gelecek gece alınan yol gibidir. Yol aldıkça aydınlanır. (T2)
    Buradaki paylaşımlarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kendime faydam yok.

3. Teşekkürler sayın massimo

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Gördün mü poem hc maliyet nerelerde arkadaşın. Ben alsat yapsaydım o rakamlar olurmuydu? Gerçi nasıl ekanda o rakam gozuyor onuda anlamış değilim. Alsat yapınca ortalama azalıyor mu gerçekten? Valla şaşırdım. Ytd
    10 kusur yılda 250 den fazla al sat yaptın mı sen hic ? aldıgım temettu ve bedelsizleri de dus ...bu isin isleyisi su ...al sattan kazandıgın temettu den kazandıgın bedelsizden kazandıgın kademe sayısı kadar surekli maliyetin asagıya gelir ...diyelim 1 al sattan 20 kademe karım oldu maliyetim de 20 kademe kadar asagıya gelir ..tabi tam net birsey gostermez ama isleyis bu sekilde ..ben kendim exell tablosu ile hesaplıyorum ..sen yeni borsacısın sanırım
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

5.  Alıntı Originally Posted by luikang Yazıyı Oku
    10 kusur yılda 250 den fazla al sat yaptın mı sen hic ? aldıgım temettu ve bedelsizleri de dus ...bu isin isleyisi su ...al sattan kazandıgın temettu den kazandıgın bedelsizden kazandıgın kademe sayısı kadar surekli maliyetin asagıya gelir ...diyelim 1 al sattan 20 kademe karım oldu maliyetim de 20 kademe kadar asagıya gelir ..tabi tam net birsey gostermez ama isleyis bu sekilde ..ben kendim exell tablosu ile hesaplıyorum ..sen yeni borsacısın sanırım
    Eyvallah hocam açıklamalar için. Sizin tecrübelerin yanında ben hicbirseyim valla bravo. Evet ben borsaci bile değilim yeniyim 7 yıl oldu çok değil.
    Peki şimdi nerede satacaksiniz ve sonra nerede alacaksınız. Tavsiye etmeden.

6. *hisse değerlendirmesi-qnb finansinvest kordsa için hedef fiyatını 12,40 tl'den 14,20 tl'ye yükseltti, tavsiyesini 'endeksin üzerinde getiri' olarak tekrarladı
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

8. https://i.hizliresim.com/Bagm2Q.png

grafik haftalik ve kanimca kordsa onumuz 10 yilda en cok kazandirak ilk 10 hisseden biri olacak bana gore ilk 5 e girecek...

gerisi mukadderat...
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 474/809 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •