Sayfa 196/1000 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. usdtry aylık grafiklere bakıldığında şubatın ilk haftasından beri yükseliş var.1 aydır her yükselişin bir düzeltmesini yapmış.
    DXY hareketini koruyor, 10 yıllıklar 3 leri geçtiğinde yükselişi kimse engelleyemez.
    Eğer ki aylık tablodaki standartını bozmazsa önümüzdeki günler 5.43-5.44 bandına gelecektir.
    ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Seçim meydanlarında çok güzel kullanılır ki ihtiyaçta var. 50 ya da 100 baz puan olabilir. Enflasyon 20 altı, gösterge faiz 18 lerde, mevduat faizleri 20 nin altına geldi sayılır. Tabi bunların suni olduğunu bilen Merkez beklemek isteyebilir. Ama siyasi baskıyla ufak bir indirime şaşırmam.
    başka ülkelerde beklenti ne belirlendiyse , gerçekleşen aynı gelmeyebiliyor ama bizde piyasaya servis ediliyor beklenen oran, şuan 24 gözüküyor , bence gene aynı gelecek.

3. Pentagon Sözcüsü Pahon: Türkiye'yi S-400'ü satın almasının ağır sonuçları olacağı konusunda uyarıyoruz.

Yarın dolarda bir hareketlenme olabilir.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Tcmb den bir faiz indirimi beklemiyorum ama soyle lan piyasalari bir yoklayalim bakalim ne oluyor demek icin ek sikilastirma ibaresinin cikmasini bekliyorum.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Pentagon Sözcüsü Pahon: Türkiyeâ��yi S-400â��ü satın almasının ağır sonuçları olacağı konusunda uyarıyoruz.

Yarın dolarda bir hareketlenme olabilir.
    Bence aksiyon lazim. Erdoganin cikip s400 leri alacam, benim irademdir, kimse karsi cikamaz ulen demesi lazim ama demiyor.

Tutturmus bir zillet baska bir sey yok.

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bence aksiyon lazim. Erdoganin cikip s400 leri alacam, benim irademdir, kimse karsi cikamaz ulen demesi lazim ama demiyor.

Adam çok meşgul, otobüslerden millete çevre dostu bezler için 200 gramlık çay paketleri dağıtıyor. Anketler etekleri tutuşturmuş vaziyette.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

seçimler öncesi ayağına mı sıksın

Sayfa 196/1000 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •