Sayfa 214/1000 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Dolar/TL > 5.42

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. pawn stars dan bir dolar teknik analiz bekliyoruz

3. Artık piyasa da yemiyor damatmış , RTE ymiş...Bildiği yoldan gidiyor piyasa...

4. mb.nın her faiz kararı sonrası aşağı yönlü aynı hareket oluyor deyip shortlayanları
    patlatmak istiyorlar, hatta başta fake hareket olarak biraz aşağı saldılar doları..

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    5.27 ustunde kaldigi surece 5.32 ; 5.37 ve 5.4150 noktalari haftalikta gorulecektir..
    ytd
    altini ihmal etmeyin mutlaka portfoye ekleyin, beklemeye ve eklemeye devam..
    ytd
    2 haftada goruluyor 1 haftalik mevzu..
    mb bu kadar baskiyi neden yapiyor orasi da ayri bir muamma konusu..
    5.35 ustunde tutndugu surece haftalikta 5.55 gorulebilir; ytd..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

6.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Benim anlamadığım ne değişti de merkez bankası bağımsızmış gibi karar alıp rapor yazmaya başladı, bir dönem faiz arttırırken höt hut deniyordu siyasiler tarafından şimdi farklı bir maliye bakanı var, merkez bankası başkanı değişti ama merkez bankasının yaklaşımı değişmedi, siyasi hatalar bürokratlara mı ihale edildi, yoksa parasal politikaya dışardan müdahale mi var, danışmanlık hizmeti alım işi devam mı ediyor?
    eskiden danışmanlar sürekli yorum yapardı şu an bu iletişim sorunu giderilmiş gözüküyor her gün farklı açıklamalar yüzünden dolar kurundaki oynaklık inanılmaz boyutta idi bana göre son aylarda gördüğüm en olumlu yönde hareket iletişimin biraz rayına girmesi

Dolar/TL 5.4369

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

muhtemelen shortcu yakaladilar canini cikaracagiz diye ugrasitorlar su an, spekuletuf bir hareket soz konusu veya bilmedigimiz bir haber gelecek..ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 214/1000 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •