Sayfa 638/999 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by berk dogan Yazıyı Oku
    banka mevduat oranımı bu.?

Ykb 19.75 veriyor. 42 güne kadar.
    para piyasası fonu

Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    O konularda şanslıyım abi. Her aldığım ev, araba, motor neyse kapora verir vermez eklemişimdir listeye. Çok düzenli hesap tutarım, şansımda şimdilik yaver gitti hepEk 21950

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yok sans degil baya bir sanslisin ki aldigin arabalar civic haric kupon arabalar olup genelde kar birakmaz ona ragmen iyi kar etmissin...

Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    bende sitede oturuyorum 220 lira aidat. 7 blok var33 daire desem 231 mi 235 mi neydi. 6 güvenlik + 3 de bahçe işleri vs ile uğraşan personel var kendi bünyesinde. +1 yönetici. havuz var açık sadece. ortak yeşil alan var çocuk parkı var. her şeyi karşılıyor adam o parayla 190 dı 220 oldu bu yıl. her blokta çift asansör var. millete sorsan bunu da ister şunu da ama iş para almaya geldi mi istemiyorlar. 500 bizimkine göre baya pahalı ama daire sayısı az olabilir.
    Sizinki cidden cok iyiymis hocam. Bu civarda havuzsuz sadece guvenlik gorevlisi olan baska hic birseyi olmayan siteler minimum 250 topluyor. Daire sayisi da sizinkinin enaz 3 katidir. Diyorum ya bir dolaplar donuyor biz de kebap gibi vermek zorunda kaliyoruz yoksa ertugrul hocanin dedigi gibi gidip sokak arasi bir evde oturmaliyiz...

3. Ykb 365k temdit 42 gün %19.75 bağlandı.

4. Borsa secime kadar 110 gösterecekler sanki herşeye rağmen..Mevduatçı gecen sene dolar almadık diye üzülürken bu sene borsa için aynı hikaye olabilir...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yok sans degil baya bir sanslisin ki aldigin arabalar civic haric kupon arabalar olup genelde kar birakmaz ona ragmen iyi kar etmissin...

Sizinki cidden cok iyiymis hocam. Bu civarda havuzsuz sadece guvenlik gorevlisi olan baska hic birseyi olmayan siteler minimum 250 topluyor. Daire sayisi da sizinkinin enaz 3 katidir. Diyorum ya bir dolaplar donuyor biz de kebap gibi vermek zorunda kaliyoruz yoksa ertugrul hocanin dedigi gibi gidip sokak arasi bir evde oturmaliyiz...
    Apartmanla falan ugrasma, git bir villa al. Tertemiz. Ankara da her yer beton zaten, Yenimahalle Carrefour civarinda villalar vardi eskiden hala duruyor mu bilmiyorum.

Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Abi şöyle ki: motoru sattım araba almak zorunda kaldım bebek yoldaydı. Otomobil bayiindeyim, hobi olarak pasta cila yapıyorum hafta sonları. Arabalarım hep sıfır gibi durur. Millette ederinden fazla para verir. 2. El bayiimizde var çocuklara sorarlarsa bu kadar de derim illa bir sazan çıkar

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sen hangi sehirdesin, geleyim alayim senden bir araba

Bize artik bir guzellik yaparsin

7. Çok cücük bir yatırımcı olarak faizde sadece 2 ay kalabildikten sonra kaşıntım tuttu ve bugünkü dönüşte;

portföyün üçte birini altın
    üçte birini Deniz Portföy ppf
    üçte birini dolares vadeli (3,8% aylık)

yaparak riski yaydım, tüm lobileri terste bırakıp dünya lideri olmaya bir adım daha attım

Denizbank'ta Ocak ayında 23,5 ile başlayan faiz aşkımız Şubatta 20, Mart'ta 19% bana özel faiz verince erken bitti

8.  Alıntı Originally Posted by Cücük yatırımcı Yazıyı Oku
    Çok cücük bir yatırımcı olarak faizde sadece 2 ay kalabildikten sonra kaşıntım tuttu ve bugünkü dönüşte;

portföyün üçte birini altın
    üçte birini Deniz Portföy ppf
    üçte birini dolares vadeli (3,8% aylık)

yaparak riski yaydım, tüm lobileri terste bırakıp dünya lideri olmaya bir adım daha attım

Denizbank'ta Ocak ayında 23,5 ile başlayan faiz aşkımız Şubatta 20, Mart'ta 19% bana özel faiz verince erken bitti
    Tüm lobileri terste olmamış .Neden hissede yok bu portföyde..
    Farzetki işler çok iyi gitmrye başladı .Kazanç yok denecek kadar az olur bu sepetde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 638/999 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •