Sayfa 421/997 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Alıntı Originally Posted by And Yazıyı Oku
    @guneysu
    @guneysu
    @guneysu

Adamın daşşağına bi mikser beton yrtmez.!
    Geldi, baktı başlığa.. And'a ceza versem haksızlık olur, diğerine ceza versem ayıp olur. En iyisi ben volta olayım
    Mide de reflü ve gastrit var, sırtta lekeler var ( belli ki karaciğeri bitirmişiz) tıfıllar edep dersi veriyor. Eyvallah.
    Bir insan bukadar mı zorlar ? Yeter , bakın okadar laf edip duruyorsun güzelce cevap veriyorum ama uzatiyorsun..Kapat artık bukadar laf ediyorsun ozaman hala ne durup laf yetiştiriorsun burada.. lütfen yeter..

Sayın Güneysu emin olun az önce yazdığın gibi düşünmemistir.. Komik oluyorsun..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. bu veledin derdi anlaşıldı. Güneysu imiş.
    tıfılını yidiğim, yoksa sen misin len guzu felan dedikleri.
    hiç karşılaşmamıştık. duymuştum. malı da görmüş oldum
    Her şey sudan meydana gelmiştir.
    Thales

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bir insan ...
    insan bu neyim mi oluyor efendim; zibidi bu, zibidi

sen sık gel bundan gayrı
    Thales

4. kuçu; Sofra'nın dibinden ayrılmıyon, kemik ... ?
    Thales

5. Biri; yok efendim bu başlık yanlışmış, insanları alkole özendiriyormuş, hisse.net'e yakışmıyormuş diye gelir, sataşır.

Öbürü; buradaki arkadaş ve müdavimlerin dahi anlamadığı yazılar yazarak, kendi ufak beyni ile güya 'gel gel' yaparak bulaşır.

Makarnacılar;

ayrı ayrı gelmeyin Sofra'ya. Toplanın, önceden çalışın ve hepiniz birden gelin. Gelin ki, defne yapraklarını güzelce aranıza dizeyim.
    Thales

Ben açıkça sofradan biride yeni nick almış sandım, Reha beyde cevap yazıp sohbet edince yanlış yapmayın dedim ve dikkatli yazmaya çalıştım ama baktım niyeti bozuk tam cevap verecektim baktım sayın İnferno 'nun nicki başlığın altında online , tamam dedim ayar geliyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

tarzı kuzuya az benziyor ama kuzu bu akdar kibarlaşamaz rakının dibine vurdu mu sıçar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    tarzı kuzuya az benziyor ama kuzu bu akdar kibarlaşamaz rakının dibine vurdu mu sıçar
    Guzu uzmanı gelmiş, teşhis doğru deyelim!

Sayfa 421/997 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •