Sayfa 1420/1527 İlkİlk ... 42092013201370141014181419142014211422143014701520 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 11,353 - 11,360 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. Para kaybetmek işte bu kadar kolay miş

2.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    Para kaybetmek işte bu kadar kolay miş
    Ortak borsa sabırlıların sabırsızlardan para kazandığı bir platformdur. Sabır eden kaybetmez. 3-5 ay yâda 1 yıl sonra bu günlere bakıp gülüp gecebiliriz. Bol kazançlar

Risk almayan kazanamaz

Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    ...... an koza altının venezüalla altınını işlediğini söylemek iftiradır,suç boyutu farklıdır.
    açıkça isminide zikredeyim,ahlatçı venezüalla altınlarını işliyor ve koza altını almak istiyor ozaman koza altın venezüallanın altınlarını aklıyor demek ne akla nede mantığa sığar
    Eger bana yazdiysan ben öyle bişey demedim yine yanlış anlamışsın ustad[emoji1][emoji1]
    Venezuela yı kozaa ya nasil bağladın?
    Venezuela altınlarını işleyen ahlatci holding bu dogru resmi olarak..hatta baskan yardimcisi 15 gun önce tesislere gidip gezdi.. ama kozaa altin Venezuela altınlarını isliyor diye birsey ben soylemedim ki boyle bir saçmalık olurmu. . Kozaa isleyen değil üreten bir firma..
    Bir arkadas gerilerde kozaa altinin urunlerini ahlatci isliyor olabilir mi diye yazmıştı.. ona kafan gitti heralde..ayrica kozanin ürettiğini ahlatcinin islemesinde de bir sorun yok..Türkiye'de altin isleme ve satma yetkisi bulunan 8 firmadan birisi Ahlatçı grup buldigim kadari ile bunda herhangibi sıkıntı yok.. sıkıntı mahkemesi bitmemiş bir sirketi almayi düşünüyoruz demekte. .

5. YANAŞMA DÜZENİ NEDİR?/

OKURSANIZ "ANARŞİK" OLURSUNUZ !🤣🤣

* Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan 82 milyon veya yaklaşık 23 milyon haneden 20 milyonunun gelirleri ile giderlerini karşılayamadığı, milyonların bir türlü yokluk ve yosulluktan kurtulamadığı düzenin adıdır.

* Toplam servet ve zenginliğin % 60'lık kısmının nüfusun %1'ine ve servetin % 40'nın ise % 99'luk nüfus tarafından paylaşıldığı düzenin adıdır.

* Bankalardaki toplam 2 TRİLYONLUK mevduatın %54'ünün sadece 190 bin kişiye ait olduğu, geri kalanın da 81 milyon 810 bin kişinin "üç-beş" lirasından ibaret olduğu bir düzenin adıdır.

* Zenginlik ve servet sahipliği konusundaki bu acımasız taksimata karşın, devletin topladığı vergilerin %71'nin yoksul kitlelerin zorunlu tüketimleri üzerinden toplanan "dolaylı vergilerden" oluştuğu adâletsiz düzenin adıdır.

* Dar gelirli insanlardan toplanan vergilerin % 6,5'luk veya GSYH'nın %1,5'luk kısmının "sosyal devlet" mantığı dışında, 18 milyon yoksula, sanki kendi cebinden "sadaka" veriyormuş gibi dağıtılarak, bu mağdur ve mazlum insanların "rehin alınmış" oylarıyla, muktedirlerin kendi saltanatlarını ve MİLLİ GELİRİN %98,5'luk kısmını paylaşmaya devam ettikleri düzenin adıdır.

* 58 milyon seçmenin bulunduğu bir ülkede siyaseti, kapalı devre oligarşik bir orta oyununa çevirerek, sözde seçimlerle azami 5 bin kişinin rol alacağı bir tiyatroya çevirme düzeninin adıdır.

* Adalet ve hukukun; "kanun büyük sineklerin yırtıp geçtiği, küçük sineklerin takılıp kaldığı bir örümcek ağıdır" anlayışıyla çalıştırıldığı, hatta "hukuk iktidarın köpeğidir" itirâflarının korkusuzca, gururla ifade edildiği düzeninin adıdır.

* Toplumu oluşturan insanların "birey" olmasını engelleyecek şekilde, her türlü "biât, sadakât", "hamâset" ve "yanaşmalık' mekanizmaları ile inşâ edilmiş anti-demokratik yapıları kutsayarak, geniş kitlelerin çaresizlik ve umutsuzluğa teslim olmalarını sağlayacak düzenin adıdır.

* Muktedirlerin ihtiyaç duyduğu "meşrûiyet" algısını oluşturma adına, iktidarın ve muhalefetinin aynı kurgu içinde dizayn edildiği, eğer yeni talepler ortaya çıkarsa da bu talepler de bulunan kitlelerin, sisteme tehdit teşkil etmeyecek şekilde gazını alacak ve bu enerjiyi "hâdım" edecek şekilde, yardımcı aktörlerin devreye sokulduğu siyasal yapının adıdır.

* Toplumda; zenginliğin, itibârın, statü ve diğer rollerin çalışma, üretme, alın teri, bilimsel yenilikler ve verimliliğe dayalı olmaksızın; muktedirlere yakın olmaktan geçtiği, bunun dışında kalanların ise "itilmiş-kakılmış" muamelesi görmekten kurtulamayacağı düzenin adı,
    YANAŞMA DÜZENİDİR.

YALAN VEYA YANLIŞ DİYEN ORTAYA ÇIKSIN ![emoji35]

Selamla ve sevgiyle.

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    hocam,borsaya açık bir şirkette,bunun olma ihtimali sizce olabilirmi,bunu sosyal medyada yayanları tahmin ediyoruz,ama bu kadarmı ülkelerine düşmanlar.....
     Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Eger bana yazdiysan ben öyle bişey demedim yine yanlış anlamışsın ustad[emoji1][emoji1]
    Venezuela yı kozaa ya nasil bağladın?
    Venezuela altınlarını işleyen ahlatci holding bu dogru resmi olarak..hatta baskan yardimcisi 15 gun önce tesislere gidip gezdi.. ama kozaa altin Venezuela altınlarını isliyor diye birsey ben soylemedim ki boyle bir saçmalık olurmu. . Kozaa isleyen değil üreten bir firma..
    Bir arkadas gerilerde kozaa altinin urunlerini ahlatci isliyor olabilir mi diye yazmıştı.. ona kafan gitti heralde..ayrica kozanin ürettiğini ahlatcinin islemesinde de bir sorun yok..Türkiye'de altin isleme ve satma yetkisi bulunan 8 firmadan birisi Ahlatçı grup buldigim kadari ile bunda herhangibi sıkıntı yok.. sıkıntı mahkemesi bitmemiş bir sirketi almayi düşünüyoruz demekte. .
     Alıntı Originally Posted by kuscu35 Yazıyı Oku
    Günaydın herkese. Kozalaklardaki bu düşüşün,yabancı çıkışının, abd nin venezuella ile altın ticareti yapan ülkelere yaptırım yapacağı açıklaması ile ilgisi olabilir mi? Bzmkiler hazır ellerinde iken bu şirketleri sözkonusu ticaret için kullanmış olabilir mi?
    Oradan getirdikleri altınları bu şirketlerden çıkardıkları gibi bişey mesela.

E6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

sayın uçanlaz,konuya giriyorsunuz,benim sözüm ilk arkadaşa,adamlar venezüalla altınını kozal çıkıyormuş diyecek kadar pervasızlaşmış,ben bu konu ile konusurken araya giriyorsunuz,sonrada kafanız gittimi demenden önce kime cevap yazdığımı okursanız,daha iyi anlar birbirimize uslubumuzu bozmamış oluruz....siz söylediniz demedim,sosyal medyada söylenmekte.bu çok yanlış,,,genel olarak söylenen bir konuşmaydı.

ahlatçının yaptığını doğru bulmadığımı söylemeliyim.muz cumhuriyeti değil burası. haddini aşmış

7. En büyük tesellisi deli gibi hacimle dusmeyip mevcut konjonkturu mal toplamak icin kullanmalari.

8. İstedikleri gibi oynuyorlar indir kaldır alıcı geldimi bas

Sayfa 1420/1527 İlkİlk ... 42092013201370141014181419142014211422143014701520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •