Sayfa 77/217 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 1734 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Seçimde Hile mi hazımsızlık mı

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Şaşkınlık içindeyim. Anayasa Mahkemesi'nin 55. Kuruluş yıldönümünde başkan Zühtü Arslan, YSK'nun, kanundaki "Mühürsüz oy pusulaları geçersizdir" şeklindeki açık hükme rağmen, yorum yolu ile geçerli sayması konusunu ima ederek, "Anayasal sınırlar, hepimizi bağlar... yorum yoluyla açıkça düzenlenmiş kuralları değiştirmek, Anayasa değişikliği yapmak anlamına gelir. Bu da meşruiyet tartışmalarına yol açar." dedi ve üstü örtülü olarak YSK'nu eleştirdi. Olay, sonunda önüne gelecek. Bakalım ne karar verecek? Göreceğiz. Şaşkınlık içinde olmamın nedeni, OHAL bahane edilerek, OHAL ile ilgisi olmayan konularda da kararnameler çıkarılmasının yolunu açan aynı mahkeme de ondan!
    boş yere şaşırmışın adam açıkça dedi ki seçim iptali için boş yere kapımıza gelip bizi yormayın

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    21 yaşında nasıl emekli oluyor bir yanlışlık olmasın sanırım yine ezbere bir kopyala yapıştır yapmışsın
    tahta diyorsun
    ben normal emeklilik yaşını bekler diyorum
    tahta değil hava olmasın
    Son düzenleme : rumenigge; 27-04-2017 saat: 10:13.

4. Paylaşımdaki 6 tane eleştiriden sadece 1 tanesine '' cevap '' vermişin !!!!!!

böyle dialog olmaz .

ben de farkındayım zaten ...

gereğini yapıyorum !

dialogsuzluğa devam .
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 77/217 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •