Aynen dediğin gibi 117 kapı duvar asla altına verilmiyor herkes bir MAŞALLAH demeli bence . Citibank çok yüklü mal aldı . Arçelik’te de aynı şekilde bakın bugün ikiside sapasağlam durdu . Takaslara bakacaksın citibank hangi kagıtta alıma geçtiyse alacaksın . Arçelik bugün göz doldurdu Bakalım otokar eski zirvesini görecek mi ???
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu arada, gerçekten topicte bir elin parmaklarını geçecek kadar adam bile toplayamayız. Öyle günler oluyor ki cari oran 3-4 puan prim yapıyor ve sadece 3-4 kişi burada yazıp çiziyoruz. Aslında benzer bir durumu Asuzu topiğinde de gözlemliyorum. Yabancı 110 TL üzerinden de toplamaya devam ediyor. Endeks bağıl cari oran yukarılarda tutunuyor. Temel göstergeler zaten iyi. Önümüzdeki 4-5 çeyrek ana ihracat kalemlerinden ikisinin sevkiyatları devam edecek. Yurtiçi belediyelere de inşallah seçimle beraber birşeyler satmaya başlarız. Teknik göstergeler de soğudu ve olgunlaştı. Bence de bir maşallahı hak ediyor.
Can sıkıcı , kapanışı düzgün yapsa bari
kimseler anlamazdı ya nasip ne demekti.
Hacimsiz bir düşüş pek korkmamak gerek diye düşünüyorum kapanışa doğru toparlar En azından 117 ve üstü kapatır diye tahmin ediyorum.ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks moktan tüm piyasa allak bullak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri