Ben birazdan İnegöle gider, Köfteci Orhan beni yine çağırıyor!
Aslında döşemelik bez bakmaya gidiyoruz, bizim memnekette bez yok ya!
Daş Fırınnık zor zanaat velhasıl, iki olacak bu gittiğimiz üç olmasın deye, masaya vurdum!![]()
Ben birazdan İnegöle gider, Köfteci Orhan beni yine çağırıyor!
Aslında döşemelik bez bakmaya gidiyoruz, bizim memnekette bez yok ya!
Daş Fırınnık zor zanaat velhasıl, iki olacak bu gittiğimiz üç olmasın deye, masaya vurdum!![]()
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Başkan bu sıvamış.
Damlatma saatim 17.00-21.00 olduğundan dükkana gündüz bakarım. İyi ki de öyle yaparmışım. Bu densizliğin üzerine her halde ömür boyu ceza alırdım. Siz yine sabırlı davranmışsınız.
Bak bir dediği doğru burası gerçek yaşamda birbirlerini tanıyan güzel insanların sohbet yeri. Bu yüzden bir şey yazacaksam dükkanda kimse yokken yazar giderim. Muhabbete saygıdır bu.
Bu kişi dün geldiğinde birseyler yazdı bende taninadigimdan birde tam nediyor anlamadigimdan birsey yazmadım, o arada sayın c.unlu'de birseyler paylaştı, kimse buna cevap vermeyince bozuldu herhal ondan. Direk sayın Güneysu ile olsaydı bukadar yürek yemiş bir konuşma yapacağını sanmam![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 2 kişi okumaktadır. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
Soru meraklı ziyaretçi kim ola?
Yer İmleri