-
NYMEX'de Batı Teksas petrolünün varil fiyatı, ABD'nin Venezuela ve İran'a yönelik yaptırımları, OPEC'in arz kısıntısının etkisi ile
Kasım 2018'den bu yana görülen en yüksek seviye çıktı.
Batı Teksas petrolünün varil fiyatı şu sıralarda düne göre 29 cent artışla 58,55 dolar seyisinde
bir halt olacağı yok.
-
Bakan akar: Bazı açıklamalara rağmen f-35 normal işliyor görünüyor -ht
bir halt olacağı yok.
-
Hrant dink'in öldürülmesine ilişkin davada tutuklu 4 sanıktan eski yüzbaşı muharrem demirkale ve gazeteci ercan gün tahliye edildi / son dakika
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Hafta sonu start alacak 2019 yılı Formula 1 Yarış Direktörü Charlie Whiting, akciğer embolisi rahatsızlığı nedeniyle Avustralya'nın Melbourne kentinde 66 yaşında hayatını kaybetti.
F1’in efsane isimlerindendi ..
-
Gedik Yatırım ( http://www.gedik.com ) Tarafından Hazırlanan
Uluslararası Piyasalar Analizi:
"İngiltere parlamentosu AB ile "anlaşmasız ayrılık" planını reddetti. Parlamento dün May'in AB ile vardığı anlaşmayı da reddetti.
7 gün içinde parlamentodan anlaşmayla ilgili bir sonuç elde edilebilirse AB'den "teknik" bir erteleme talep edilecek.
Küresel piyasaların bugünkü genel görünümü "kasvetli" olarak nitelendiriliyor. Çin borsası düşük sanayi üretimi rakamları ve yüksek işsizlik oranı sebebiyle Asya'daki düşüşlere öncülük etti. FTSE 100 ve
S&P 500'de küçük değişimler kaydedildi. ABD 10 yıllık hazine tahvilleri getirisi %2,63 olarak kaydedildi."
bir halt olacağı yok.
-
Şekerbank ( http://www.sekerbank.com.tr ) Tarafından Hazırlanan
Günlük Bülten:
"Ocak ayında sanayi üretimi yıllık bazda %7,3 daralmıştır…
Dr. Elif GİRGİN YILDIRIM / Ecem AKDAK
TÜİK, Ocak ayı sanayi üretimi rakamlarını açıkladı. Buna göre sanayi üretimi arındırılmamış seride yıllık bazda %7,3 daralma kaydetti. Ocak ayı performansı ve bir anlamda yıla başlangıç olarak bakıldığında 2009 yılındaki %21,5'lik yıllık daralma sonrası görülen en zayıf veri olmuştur. Piyasa beklentisi sanayi üretiminin yıllık bazda %8 daralma göstermesi yönündeydi. Hatırlanacağı üzere geçen sene Ocak ayında SÜ yıllık bazda %12,5 artmıştı.
Takvim etkisinden arındırılmış (TEA) veri de aynı şekilde yıllık bazda %7,3 daralma ile bir Ocak ayı için 2009 yılından bu yana görülen en yüksek daralmasını kaydetmiştir. Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış (MTEA) sanayi üretiminde ise aylık bazda %1 artış görülmüştür. Bu sanayi üretiminin Ağu18'den bu yana sürdürdüğü daralma süreci sonrasında görülen ilk artış olmuştur. Yıla başlangıç anlamında bakıldığında her ne kadar daralma hızı yıllık bazda yavaşlamış olsa
2009 yılından bu yana ilk kez yıla SÜ daralması ile başlamış bulunuyoruz."
bir halt olacağı yok.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri