Avkatin numarasi ara goruş 0554 6135635 madem ki cok israr ediyorsunn
Avkatin numarasi ara goruş 0554 6135635 madem ki cok israr ediyorsunn
sayın Metin2, oncelikle ne ayak oldugun bilinmeli, saglam ayakmisin, degilmisin... yan yatarmisin, çamura batarmisin, aynamisin, yoksa iki tarafli mi... bi ara 800.000 lotun %5 e yakin oldugunu ima etmistin, oysaki hesaplaMADIMki %5 in bile %5 inin 1/2 si ediyor. Yani senin gibi
((Metin2)*2)*20=40 tane metin2 gerek... benim bildigim 1 tane var.
ben yokum vazgectim ıduz bey
Son düzenleme : yorum2; 23-02-2017 saat: 22:36. Sebep: yok
Arkadaşlar ben bu dahdacının psikolojisini çok merak ediyorum. Şimdi 40 milyon civarı lot ile fesih davası açılmış durumda. Ve fesih davası ile oluşumda olan ky asla 1 lerin altında çıkmayacaktır. Bu durumda dahdacı neyin şarhoşluğunu yaşıyor. Halen 0,20 den lot toplayacağının hayalini mi kuruyor. Sayın frecell veya Tb2013 siz daha iyi bilirsiniz. Dahdacı ne içmişte öyle 0,20 den alma hayaline dalmış
BİR baston uzattın diye 82 yaşında bir kadına 4 ay cami bekleme cezası veren adalet...4 yıldan beri milletin malına.parasına çöküp.. makatlar gibi kıçı açıkda dolaşan sayılgan sülalesi. ADALET BUNLARA GELİNCE DURUYOR....
MOD. lara yazı sildireceğinize bu zavallı yorum2 nin eski rumzunu tesbit ettirinde sonra da yukardaki bilgilerle seve seve öpersiniz![]()
Diğer köy MEMSA topiği 33 sayfa... adamın işi gücü birinin rumuzunu kopyalamak... devamın da 34 sayfayıda okuyunuz...
0,21 de 1.616.000 lot satıcı var.kimdir acaba satmak isteyen? pek hayırlı bir işe benzemiyor bu.
Yer İmleri