Sayfa 182/656 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. tekniğe de elbet bakabilirsiniz ama tek şartla ...tekrardan uygun yerden almak şartı ile ...yoksa işte bu şekilde gidişini sadece arkadan izlersiniz...durdoya çok emek verdik bizim için çok değerlidir...zaten dikkat etmişseniz ben hisseden çıkarken bile durdoya laf atanın cevabını veriyordum...bizim çıkışımızın tek nedeni 7,52 den ta 6,45 e kadar hiç durmadan gelen sert satış baskısı idi..bu baskı ne yazık ki beni de bunalttı...ben de mecbur stop yapmak zorunda kaldım...ilkin %20 de başarılı da oldum...isteseydim 5,50 den rahatlıkla yerine koyabilirdim...

ama dediğim gibi tam da şansızlık olacak o gün akrep topiğe gelip teknik yönden kafamı karıştırdı... yoksa temel yönden akrep kafamı karıştırmış değildi...temel yönden durdonun potansiyelini biliyorduk...çünkü aylarca birlikte kaldık ve hisseyi iyi tanıdık...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Keko en iyi sen bilirsin psikolojini. Akrep senden ambalaj sektöründe f/K sı daha uygun hisselere neden geçmiyorsun gibilerden yorum yapınca bende böyle bir algı oluştu. Halbuki beklenti satın alınır gerçekleşince satılır. Durduk yerde kimseye f/K sı 2 olan hisseyi yedirmezler. Herkes nasibini yer. 25 senedir hobim Borsa. Bende bir çok kez etki altında kaldım, kalacamda.

3. 5.80 stop noktasını biraz aşagı kırıp korkutma yaptıysada kısa zamanda toparlandı .olması seviyele tekrar geldi .borsada ögrendigim iki şey var birtanesi kar a geçen şirket ikinçisi bana göre en önemlisi hikayesi hisse bu iki side durdoda mevcut.geriye kalan sadece cesaret ve uzun vade düşünmek ben eminim bu kagıt elinde sonunda 12.5 hedef fiatım ama 23 tl yi görecek.belkide daha fazlasını görecek çünkü emin adımlarla ilerliyor(örnek korsa) gibi çok araştırdım ya korsa ya durdo ben durdoda karar kıldım .uzun zamandırda taşıyorum hiç korkutmu derseniz hiç korkmadım .en büyük korkum sadece beni ürküten herkesin döviz alması .sanki döviz tarafında iyi şeyler olmayacak gibi .şeçim öncesi ve sonrası çok tedirginim bu konuda bazen nakitte beklemekmi lazım diye soruyorum kendime.yatırım tavsiyesi degildir bu söylediklerim .tüm iyi niyetli arkadaşlara bol kazançlar.

4. aşırı döviz hareketi
    olmadan
    durdoya zararı olmaz
    o zaman tüekiyede bu sefer borsa kalmaz
    net ihracat oranı yüzde 75
    sıkıntı yapmaz kar patlaması yapar

5. Dolar çıksada insede bu hissede gerçek olan bir şey varsa önü çok çok açık.ama insanız işte yüksekten satıp alçaktan almayıda hayal etmektende kendinizi alamıyoruz .buda benim gene kendi düşüncem sanki bu hisseyi dolar çıksada borsa düşerken bile bu seviyelerin 6.50 -7.50 fiat aralıgından aşagı gelmeyecek seviyelere getirmek istiyorlar sanki .ona göre tedbiride alıyorlar gibi geliyor bana.hisseyi belli seviyele getirip düşerken bile buralarda durduracaklar gibi bir kanaatta var bende .8.50 gibi seviyelerde 1 çeyrek gelene kadar aşagı yukarı yapacaklar sanki .zaten 7.50 gelsin herkesin elinden alacaklarını çok iyi biliyorlar zaten.7.50 sonra artık cesaret kalmayacagı için istedigi yere götürecekler.arkadaşlar bunlar kendimin uzun vade zihin jimlastigi bilgilerimdir.yatırım tavsiyesi degildir

6. 2. bilançoyu alıcılı karşılayacaktır tahminimce eğer 8,5-10 arası fiyatlarsa ki az bile söylemiş olabilirim ardından iyi bir bilançoda gelirse daha çok dikkat çeker alıcı bulur ve durdo 3.bilançoya 15-20 lere kadar çıkabilir. Tam terside olabilir tabi. Şahsi düşüncemdir yatırım tavsiyesi değildir.

7. Geçen yıl bu zamanlar hisseyi 6.30lardan satmayıp, yeni bilançoya beklemiştik.Ve köyü birr bilançoya karşılaşıp hayal kırıklığı ile 3 lere kadar inmiştik. Şimdi aynı senaryo tekrar eder mi acaba? Geçen yıl u zamanlar yeni baskı makinası ve kesim makinası yoktu.Simdi var her şey olumlu. Lâkin bazı soruların cevaplarını beklemek gerek.1_ yılın kârını nasıl degerlendirecekler? Borçlar içino ayiracaklar ki bu çok olumlu olur. 2- Muhtemel bir döviz artışı için parayı dövize çevirip borçlar için mi ayiracaklar? 3_ Ortak satışı için bir açıklamada bulunacaklar mi? Özçelik le karın nasıl kullanılacağını kanunen açıklamak zorundalar. Ben hisseyi sattim fakat gozum halaa burada.Uzun vadede bekleyenlerin kazanacağını dusunuyorum. Böyle kağıt her zaman ele geçmiyor. Zamanında Adel de de beklemedim kağıt uçtu hala göklerde. Fakat yine de dikkatli olmak gerek .Bu günlerde defansta beklemek de gerekebilir. Secim sonuçları da piyasayı etkileyebilir. Herkes en iyisine kendisi kara verecektir. Herkese hayırlı kazançlar diliyorum.

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Keko kardeş bu hisseden cazgeçme bu kadar yazdın cizdin sonra bıraktın böyle hisselerde teknik gecmez temel her zamam öndedir bende 3800 lerden aldım 5000 lere sattım sonra tek rardan aldım inat etmedim bilancolar iyi gelecek henüz geç değil aldığın hisse yanlıştı geçmiş olsun
    Şuanda iki hisse karel ve durdo gelecek çok iyi kur cıkışı etkilemez
    İhracat fazla heagle etmiş gibi kurun yükselişi kar marjı artıyor bu sene cok iyi bilancolar gelicek

Sayfa 182/656 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •