Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...
Sana ne küfürler ne hakaretler ettiğimi bir bilsen.......bu kadar ******** olmak zorundamısın? Al işte verdim hrpsini kıvır kıvır sok bitarafına amk ********i
Bu seneki hareket bitti sanırım seneye Şubat'a 3 5 lira yükselir sonra yine ayni.giden gitti kalanlar bizim gibi ömür dolduruyor bu hırsızların kagidinda
Kayıtlı Sermaye Tavanı Daha Fazlasına Müsade etmiyordu. Kayıtlı sermaye tavanını yükseltseler belki onların da engelleyemeyeceği hisse hareketleri olabilirdi. Çünkü bu tahtada yıllardır gerçekleşmeyen bir yüksek oranlı bedelsiz hayali var. Ama bundan sonrası için şirketin yüklü finansal giderlerinden dolayı ben sermaye tavanını artırsam yapacağım şey Verebileceğim kadar bedelsiz ve bunun yanında % 300 bedelli olurdu. Hem nakit para ile finansal borçlarda rahatlama olurdu hemde tahta hareketlenirdi.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sn başkent 2011 den beri bu hissedeyim eski arkadaşlarda bilir ocak Şubat sonu arası bir yükseliş yapar sonra yine aynı fiyatlarına gelir.bu sene piyasalardan ve bedelsizden ötürü bu şekilde bir tablo çıktı sanirim eski arkadaslar bu durumu daha acik anlatabilir ben geçmiş senelere bakarak yazdım yani![]()
Göltaşı iyi bilirim2011 ile 2016 arasında her daim elimde bulundu iki yada üç kez dediğiniz zamanlarda satıp sonra 42lerden alıp yukarılardan sattım. Ancak ihlaslarda saplandığımdan burada yazmadım hep ihlas tahtasında oldum. Son 5 aydır karınca kararınca bir portföy yapmaya başladım göltaşsız olmaz dedim
İhlaslardan çıkınca beni bunaltacak bir hisse portföyde olmalı dedim.
Yatırım Tavsiyesi değildir.
Yer İmleri