Fıstık fındık ceviz farketmez dalasım var lakin param kalmadımadımadı, gaz verem
Koçum benim be marsa şube açarmısın açarsın bide feneryum e ne duruyorsun la helva yapsana
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fıstık fındık ceviz farketmez dalasım var lakin param kalmadımadımadı, gaz verem
Koçum benim be marsa şube açarmısın açarsın bide feneryum e ne duruyorsun la helva yapsana
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.21 gorur dedim cuma gunu GORDÜHedefine gider
Yabancılar hala alıyor anladıgım kadarıyla senaryo endex de 106 bin Ykbnk da 2.40 üstü , kenara cekilip sabırla beklemek ve herhangi bir olumsuzlukta satmak, Maliyetim 2.08 ;Sizlere o seviyeden alın 2.20 olacak demiştim
millet 2.00-2.50 arası satıp
seçimden sonra 1.50 hatta 1.00 dan alacak
o sırada satıp aldığı dolarıda bize 7.5 tl den çakacaklar pehhh
ne yapalim hamal geldik hamal gideriz
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Usd de 7.5 hayali kuranlar hayal kırıklıgı yasar, Bugunku Pastaya bakın Citi, Credit Suisse ve Mertil 15 mily lot aldı. 2.20 üstü kısa bir ralli 2.40 hedefine gider. Usd beklentim max : 5.60-5.80 arası yılsonu
Nisandan sonra; S400 krizi olmazsa, Secimlerden AKP / MHP zafer le CIKARSA ındex 106-112500 arasına gider. Gelişmekte olan Ülkrlere fın girişi başlar, FED faiz artısına son verecek, Trump Çin ile anlaşacak . MB. Bizde faşzi 2 puan düşürecek, gelen fonlarda Usd bozdurup TL ye gecerse ; Usd spekulatorleri hayal kırıklıgı yasar
Yer İmleri