Sayfa 230/597 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. ,

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. reel satıcı var.oyaktan yüzde 99 yatırım fonudur

3. Ne olmuş dün aldığı incider mı yanlış çıkmış.Paran varsa birazda işi biliyorsan ve parayı görünce karekterlerini sıfırlayabilen birilerini de buldunsa hem yatırım fonun olur hem de kendin itibarlı bir yatırımcı olmuş olursun.Tabii bunları bilen birileri birgün bir yerlerde konuşmadıkça...Oyaktaki arkadaş dün yazdıklarımdan çok rahatsız oldu herhalde.

Ha bunları nereden mi biliyorum şimdi bazı arkadaşlar var burada incider minceder der cahilliklerinden.Mesleğe ilk adım attığım yer fon portföy stajerliği.Şimdi mesela piyasada parmakla gösterilenlerden biri bir zamanlar arka planda yönettiği a tipi fonu şimdi dikkat edin.O sene sonuncu yaptı.Ha hani burada herşeyi çok bilen bazı arkadaşlarımız var ya.El pençe divan olur ondan iki kelime duyacam diye.Ama işte böyle kişiler buradaki bazıları yüzünden ortaya çıkabiliyor.Herşeyi çok bildiğini sanıp hiçbirşey bilmediğini bilmeyenler yüzünden.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Mterkan abi kim kiminle kime ne operasyon yapıyor burada çok karışık.Aynı durum AKCNS da da var onu da mı buradaki mevcut yönetim yapıyor.Bir diğer konu kote edilen bazı hisse senetleri var.O kişilerin halka açık şirketleri var geçen sene % 300-400 prim yapıp sonra geri gelen.Diyorum ya kim kiminle kime ne operasyon yapıyor burası çok karışık.Ama çok net olan bir şey var.

Düşük fiyat mevcut yönetimin ve yatırımcı olan herkesin aleyhine.Buna da yatırımcı dur diyemeyeceğine göre birilerinin artık buna dur deme zamanı geldi.

Bir diğer konu vazgeçin artık bankaları kanka gibi görmekten.Onlara geçtiğiniz kıyağın bir kısmını zamanında biz yatırımcıları kayda alsaydınız da keşke bize geçseydiniz.Gerçi biz esas sözleşme okumayı bilmiyoruz.Esas sözleşmesini okumadığımız şirkete yatırım yapıyoruz ama belli ki finansı bazılarınızdan iyi biliyoruz değil mi?Ah riskin erken saptanması komitesi ah.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Mterkan abi kim kiminle kime ne operasyon yapıyor burada çok karışık.Aynı durum AKCNS da da var onu da mı buradaki mevcut yönetim yapıyor.Bir diğer konu kote edilen bazı hisse senetleri var.O kişilerin halka açık şirketleri var geçen sene % 300-400 prim yapıp sonra geri gelen.Diyorum ya kim kiminle kime ne operasyon yapıyor burası çok karışık.Ama çok net olan bir şey var.

Düşük fiyat mevcut yönetimin ve yatırımcı olan herkesin aleyhine.Buna da yatırımcı dur diyemeyeceğine göre birilerinin artık buna dur deme zamanı geldi.

Bir diğer konu vazgeçin artık bankaları kanka gibi görmekten.Onlara geçtiğiniz kıyağın bir kısmını zamanında biz yatırımcıları kayda alsaydınız da keşke bize geçseydiniz.Gerçi biz esas sözleşme okumayı bilmiyoruz.Esas sözleşmesini okumadığımız şirkete yatırım yapıyoruz ama belli ki finansı bazılarınızdan iyi biliyoruz değil mi?Ah riskin erken saptanması komitesi ah.
    Sayın Lunar,
    Sizde yanlış yapılan işlemleri dile getirmeye başladınız. Biz de aklımız erdiğince gördüğümüzü söylüyoruz.
    Küfür ,hakaret gibi durumlar bize yakışmaz.
    Ama gerçek durumda şirketin atladığı o kadar çok şirket menfaatine işler var ki offfff ?
    Durumum gereği bunları dillendiremiyorum.
    Ytd,
    Saygılar,

6. Topiği topiclikten ben çıkarmadım.Aksine yapmayın dedim.Bir daha da geri dönmeye pek niyetim yok.Ben sadece bazılarının dile getirdiği bazı şeylerin bu topicde yazıldığı gibi olmadığını en azından bizi tanıyanların anlayabilmesi için sufle verdim.

9 aylık bilanço dip notları bir kur tahmini var.Ve yıllık kur kapanışı bundan daha olumlu.Ama 12 aylık bilançoda buna rağmen çıkan finansal tabloyu birisi eleştirdi de biz aksini mi iddia ettik.Allah korusun mesela tahmin gerçekleşse idi sonuç ne olacaktı?Neyse dediğim gibi gerisi artık burada saçmalığın kitabını yazan birilerinin güya bir de ky koruyorum ayağına bunu yaptığını iddia etmesi ve buna ses çıkarmayanların problemi.

Kusurabakmayın burada her ne iş dönüyorsa 25 yıla yakın finans geçmişimle ben bu işin içinden çıkamadım.

Bankaları artık kanka görmekten vazgeçin.Ancak o zaman düzelir bu iş.Eğer tabii düzeltmek istiyorsanız.

7. İki tahtanında karanlık oda işlemlerini birisi hayrına yanyana kopyalayıversin.Ona buna sabah akşam burada sallayan bazılarının nasıl oluyorda bu güzide GEDİK denen kurumdan işlemi yapan yatırımcı dostuna tek kelime edemiyorlar.Hayret verici.Önemsiz zaten.

Bakalım çevirdiğiniz dolapları daha nasıl milletin gözüne gözüne sokmaya ne kadar devam edeceksiniz...

8. Gedik bu tahtada at koşturabiliyorsa bu ayıp gediğin değil izleyici sankonundur

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 230/597 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •