Gün içinde yapılan toplam işlemin 1.5 katı dkda yapılmış. TOASO'da da 2 milyon lotluk karanlık oda işlemi var. Merak ettiğim şu: Hani virman diye bir şey var. Mal değişmek istersen virman yaparsın. Yok mu işlemlerin makul bir açıklaması?
Gün içinde yapılan toplam işlemin 1.5 katı dkda yapılmış. TOASO'da da 2 milyon lotluk karanlık oda işlemi var. Merak ettiğim şu: Hani virman diye bir şey var. Mal değişmek istersen virman yaparsın. Yok mu işlemlerin makul bir açıklaması?
Ne bozuk karakter yazmışız da kirlenmiş kardeş benim amacım hisseye yatırım yapmak isteyenler varsa geçmişi bilsin ne haber çıkmış hisse hakkında bilsin yatırımcı doğru karar versin . Kimseye al sat tut demiyoruz geçmişte çıkan hurda teşviğinin çıkması için çalışıldığı ve büyük ihtimal 2019-2020 de gerçekleşmesinin beklendiğini belirten haberler mi topiği kirletiyor başka rahatsız olan varsa söylesin hiç yazmayalım o zaman zaten çok sık yazmam dedim ya insanlar iyi bilgilensin tek amacım budur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]
teori:
Ak satıyor 7-8 aracı kurum alıyor pasifte...
bildiğin film...
cep to cep...
Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...
O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...
[/QUOTE]
Abicim mümkünse yazma . Uzun uzun bozuk yazı karakterleri var. Meşgul ediyorsunuz topiği.. yine söylüyorum sakin olun , kısa ve öz cümleler kullanın . Sakin . Kağıt hedefine gelecek kendini paralama diyorum boşuna . İlk hedef 51... ytd...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler sertçetin. Daha aşağı senaryo varsa onu da paylaşabilir misiniz? Ben ciddi anlamda çıkmayı düşünüyorum böyle devam ederse.
uzun süredir anlaşmalı alim satım yapılıyor hissede. tahta sahibi mi degisiyo acabaa. yada aynı tahta sahibi hacim yaptırmak istiyo tahtaya.
Zaman, en bilge olandır; çünkü her şeyi aydınlatır. Thales
Yer İmleri