Alıntı Originally Posted by tokgönül Yazıyı Oku
30 liralara götürenler ceza aldılar hatta hapis cezası diye hatırlıyorum.Buarada bekleyin becede maliyetinize kadar cıkacaktır.yukarıda yazmıştım.hemen olmayabilir ama 2 aya kalmaz zararınız çıkar
benim hedefim en azından 6.50 seviyesi ..grafiksel olarak baktıgımda bir canak olusumu var gecen sefer kar rakamından sonra bu canagın ust bandı olan 4.95 i denedi kıramadı sonra bıraktıkları boslukları doldurmaya geri cekildi ve bosluk dolduruldu simdi 2.deneme ile 4.95-5 aralıgına yukselip canagı ust ucunu kırmayı deneyecektir diye dusunuyorum ...kırarsa canak boyu kadar daha yukselecegin den 6.50 hedefi olacaktır ...buraya kadar potansiyeli olabilir ...sonrası icin ise iyi haberler gelmeli mesela sirket satısı veya yabancı ortaklık temettu veya cok yuksek bedelsiz verilmesi gibi...bu saydıklarım olursa daha buyuk canagı tamamlamaya dogru gidebilir ..6.50 kırarsa sonraki hedef 10.50 gibi duruyor sonrası zaten grafikte de goruldugu gibi 30 ustu seviyeler ...hissede bir hazırlık var gibi duruyor ..8 yıldır olmus iyi bir yukselis yapmamıs hisse belki de zamanı gelmistir artık ..elbet birgun o 30 ustu rakamları yeniden deneyecektir ...hayırlısı bekliyoruz ..