Sayfa 214/639 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. yakın zamanda tavan yada tabana kitliyecez anlaşıldı

2. kap yine ahlaksız

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    yakın zamanda tavan yada tabana kitliyecez anlaşıldı
    son kararın nedır? sn hocam..

4.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    1 milyonda olsa değişmez.... Kimse o fiyatlara mal vermez... 38 42 kapıp kulpu tamamlasin.... 45-48-50 yapıp trendi yakalasin.... Ondan sonra az biraz toplamaya başlayabilir....
    Vallahi bravo Murat Bey,

Aklın yolu bir, İnşaallah gurur yapmadan objektif bir bakış açısıyla; söylediklerinizi dikkate alır.
    Nûn

5.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Vallahi bravo Murat Bey,

Aklın yolu bir, İnşaallah gurur yapmadan objektif bir bakış açısıyla; söylediklerinizi dikkate alır.
    Hocam hem yüklü zarar da olup hem gülümseyerek burada (muğlalı hariç) sana ve diğer arkadaşlara seviyeli paylaşımları ve oluşturduğumuz beyin fırtınası icin çok çok tesekkur ediyorum. Allah hepinizden razi olsun.... Mal mülk yalan... Nerde bunun ilk sahibi Rabbim muhabbetleri bozmasin.... Gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Vallahi bravo Murat Bey,

Sunuda atlamamak lazim... Tünelin ucundaki isik göründü.... Birkaç güne daha somut rakamlarla bilgi akışı gelir ise o fiyatlara da alamaz.... Bu ihtimali göz ardı etmemek lazim... Bence... Beklenti tam oluşmadı ucu göründü muğlak....

7.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Hocam hem yüklü zarar da olup hem gülümseyerek burada (muğlalı hariç) sana ve diğer arkadaşlara seviyeli paylaşımları ve oluşturduğumuz beyin fırtınası icin çok çok tesekkur ediyorum. Allah hepinizden razi olsun.... Mal mülk yalan... Nerde bunun ilk sahibi Rabbim muhabbetleri bozmasin.... Gerisi boş
    Amin ecmain İnşaallah.Ben de katılım sağlayan,değer yaratan tüm arkadaşlara müteşekkirim.
    Nûn

8.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Sunuda atlamamak lazim... Tünelin ucundaki isik göründü.... Birkaç güne daha somut rakamlarla bilgi akışı gelir ise o fiyatlara da alamaz.... Bu ihtimali göz ardı etmemek lazim... Bence... Beklenti tam oluşmadı ucu göründü muğlak....
    Tabi ki haber akışı nasıl olacak,temel-teknik kesişmeleri hangi noktalarda gerçekleşecek bunu bilemiyoruz ama görüyoruz ki;aylıklarda bir kaç önemli ve yıllıklarda devasa bir TOBO kanalı var.Ana pazar,mercan resifine yayılan bir kova kan etkisi yapar...
    Nûn

Sayfa 214/639 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •