Sayfa 744/999 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Bu arada bu kredi basvurusunu yapan adamlar kari koca anestezist, ozel bir hastanede calisiyorlar, belgelenebilir aylik gelirleri 60 bin tlnin uzerinde, kredi gecmisleri temiz. Yapikredi 2.50 faizle 1.5m kredi onayi verdi

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Aylik gelir 60 bin tl olan neden kredi cekiyor?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    MAFYA şekil değiştirdi... Yasallaştı... yeni adları Hasar Danımanlık, Varlık Yönetimi vb isimler oldu...

Şayet muz cumhuriyetinde yaşamıyorsak, mafya olmamalı doğal olarak...

Kötü gün kavgası... Barolar ve hasar danışmanlık şirketleri arasında gerilim tırmanıyor

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/k...niyor-41136623

VARLIK ŞİRKETİ Mİ MAFYA MI?

https://www.paramedya.com.tr/devami/...ti-mi-mafya-mi

Bankalar alacağını yasal mafya ile tahsil ediyor

http://www.haberekspres.com.tr/ekono...or-h93940.html
    Ikinci linkte ilk yorum

Bu adamlar paranin damina vurmus be

Tuğçe :
    Kredi kartı borcum 2500 tl. Fakat varlık şirketi aradı konuştum 17000 tl istiyor.anlaşma yoluna gittim 11000 tl ye düştü. Asla ödemem. Mafya ağzıyla baskıcı konuşuyorlar. Ben o kadar parayı nasıl odeyim.ki imkanım olsa yine ödemem. Benim muhatabım banka onlar diyil. Ana parayı kabul ederlerse öderim bir şekilde sartlarimi zorlayarak yoksa mümkün diyil ödemem

Ahmetg Guest
    garanti bankasının sattığı borcumu ödemek istemem rağmen bahse konu varlık şirketlerinin kendilerine has tefeci tavırları sebebiyle anlaşmamız mümkün olmadı. defalarca anlaşma noktasına geldik ama resmi bir ödeme planı vermedikleri için yıllarca adeta psikolojik savaş verdik. i̇şin sonun da baba toprağım olan ve aile mezarlığımızın de içinde bulunduğu çay bahçemi satışa çıkardılar. ben şimdi satışı bekliyorum.kendileri satın almak zorundalar. yabancı bir kişi buralardan tarla alamaz ve gelip çöpüne bile dokunamaz. bu ülkeyi yönetenlere, tefeciliği resmi hale getirenlere ibreti alem olacak bir duruşum olacak. bu şirketlerin tetikçiliğini yapan sözde hukukçuları da şiddetle kınıyorum. hepsi mafya bozuntusu gibi davranıyor. adamlar pirim ile çalıştıkları için anlaşmak çok zor. 3000 tl olan banka borcum şu anda 43000 tl olarak talep ediliyor. tarlamın değeri 200.000 tl. bana ödeyecekleri parayı bekliyorum şimdi.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Webster hakli.
    100 TL az para degil bir de bunu bankadan koparmanin dadi hic bir seyde yoktur.
    Isbank bana 375 TL emekli promosyonu verdi 2017 Nisan'da,
    Ykb de simdi 450 TL + 200 TL de worldpuan veririm diyor.
    Isbank'dan maasi tasirsam 1 yil kaldigi icin 125 TL geri ister.
    Ykb havale internetten ucretsiz demis ama eft'den bahsetmemis, isbank her ay ilk 3 eft ucretsiz diyor.
    Simdi Isbank'i terk edersem kredi karti aidati da almak ister benden, geri iade eder mi bilemedim.
    Kararsizim.
    Var mi bana yardimci olabilecek?
    Syg,
    Baska bir tiyo daha verecektim ama syn alenichev yine laf eder diye vazgectim

5.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    ing e turuncu hesap faiz oranı değişken mi?
    faizler düşerken düşen
    yükselirken yükselen hesap mı?
    dolar faizi çok düşük geldi
    Evet Sabit Değil.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    garanti bankasının sattığı borcumu ödemek istemem rağmen bahse konu varlık şirketlerinin kendilerine has tefeci tavırları sebebiyle anlaşmamız mümkün olmadı. defalarca anlaşma noktasına geldik ama resmi bir ödeme planı vermedikleri için yıllarca adeta psikolojik savaş verdik. i̇şin sonun da baba toprağım olan ve aile mezarlığımızın de içinde bulunduğu çay bahçemi satışa çıkardılar. ben şimdi satışı bekliyorum.kendileri satın almak zorundalar. yabancı bir kişi buralardan tarla alamaz ve gelip çöpüne bile dokunamaz. bu ülkeyi yönetenlere, tefeciliği resmi hale getirenlere ibreti alem olacak bir duruşum olacak. bu şirketlerin tetikçiliğini yapan sözde hukukçuları da şiddetle kınıyorum. hepsi mafya bozuntusu gibi davranıyor. adamlar pirim ile çalıştıkları için anlaşmak çok zor. 3000 tl olan banka borcum şu anda 43000 tl olarak talep ediliyor. tarlamın değeri 200.000 tl. bana ödeyecekleri parayı bekliyorum şimdi.
    Hocam elbet haklilik payiniz var ama bir insan neden borcu satilacak duruma gelirki, bizde cok zor gunler gorduk ama borcumuz oraya buraya satilmadi cunku karsiliksiz olmaya dusme riski olan borclarimiz yoktu.

Son düzenleme : mertkucukuncu; 17-03-2019 saat: 19:21.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Aylik geliriniz 60 bin olunca anlarsiniz, oyleysede tekrar dusunun biseyler cikar belki

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Firmasina insaatina para lazim cok basit!

Sayfa 744/999 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •