Sayfa 185/656 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Cabin crew take off position please....
    Pozisyonumuzu koruyoruz her turlü fırtınaya hazırız kolay kolay silkelenmeyiz ....
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Cabin crew take off position please....
    Fly to bahamalar )

4. Kurda geçen seneye benzer bir artış olmadığı sürece şirketin önü çok açık. Her çeyrekte 15 ila 20 milyon kar yazma potansiyeli var gibi görünüyor satın alınan ve devreye giren yeni makinalar ile. En kötü her çeyrekte 10 milyon yazsa dahi yıllıkta 40 milyon faaliyet karı yapar ki piyasa değerinin 400 milyon olması demektir. Hadi borcunuda düşelim bu yıl sonu 300-350 milyon piyasa değerinde işlem görmesi olasıdır.

Sığ hisse, güçlü birileri bu potansiyeli görür ve keşfederse fiyatlamayı önceden yapmak isteyebilir.

5. Mevcut piyasa şartlarında 40 faaliyet karına 400 piyasa değeri uçuk olmuş..

6.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Mevcut piyasa şartlarında 40 faaliyet karına 400 piyasa değeri uçuk olmuş..
    Borç var 85 onu düşelim dedim 300 milyon olsun. Hadi oda çok diyelim, 250 milyon olsun.
    Durdo geleceği fiyatlacaktır, her çeyrekte 15 milyon kar yazma beklentisi olan bir şirket.
    Geçmişte yılda yapamadığı karları tek çeyrekte yapma olasılığı doğdu piyasa bunu gördü.
    16 milyon sermayeli şirket yıllık 60 milyon kar yazarsa piyasa bunu abartarak fiyatlar.

7. [QUOTE=MAHARAJ;3276458]Borç var 85 onu düşelim dedim 300 milyon olsun. Hadi oda çok diyelim, 250 milyon olsun.
    Durdo geleceği fiyatlacaktır, her çeyrekte 15 milyon kar yazma beklentisi olan bir şirket.
    Geçmişte yılda yapamadığı karları tek çeyrekte yapma olasılığı doğdu piyasa bunu gördü.
    16 milyon sermayeli şirket yıllık 60 milyon kar yazarsa piyasa bunu abartarak fiyatlar.[/QUOTE

Siz genede çok gazlamayın sn. Maharaj daha bir hafta geçmedi uluun da aynı beklentileri yazıyordunuz orası yangın yerine döndü zaten bu haberler burda aylardan beri yapılıyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8. [QUOTE=METEHAN;3276538]
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Borç var 85 onu düşelim dedim 300 milyon olsun. Hadi oda çok diyelim, 250 milyon olsun.
    16 milyon sermayeli şirket yıllık 60 milyon kar yazarsa piyasa bunu abartarak fiyatlar.[/QUOTE

Siz genede çok gazlamayın sn. Maharaj daha bir hafta geçmedi uluun da aynı beklentileri yazıyordunuz orası yangın yerine döndü zaten bu haberler burda aylardan beri yapılıyor...
    Yok gazlama değil tezimizi çürütecek birilerini arıyorum. Yani biri çıkmalı bu şirket 15 milyon çeyreklik karlar yazamaz demeli. Bizde hissenin yenisi olarak önümüzü görelim. Zaten çok almadık sembolik taşıyorum.

Kur riski var epey, olmasaydı baya alırdım.

Sayfa 185/656 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •