Sayfa 29/470 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 225 - 232 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. deniz4837 diye birisi vardı kardeşim müjdat diyordu söyleyin ona kardeşi müjdatla konuşup halletsin işi.

finansal durumlar düzelmeden özsermaye artıya geçmeden bu tahtayı açmazlar.
    kafanıza takıp sağlığınızdan olmayın.
    inşaallah finansal tabloda düzelme olurda yeniden açılır ama şimdiye kadar gidipte geri gelen pek görülmedi.

2. Açıklama Bist'ten geldi. Konuya ilişkin açıklama ayrıca yapılacakmış.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Borsa Yönetim Kurulu'nun 13/04/2016 tarihli toplantısında, Plaspak Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Şirket) nin 31/12/2015 tarihli finansal tablolarda sermayesinin tamamını kaybetmiş olması ve Sermaye Piyasası Kurulunun 2014/11 sayılı bülteninde yayımlanan 11/352 sayılı ilke kararı kapsamında yayımladığı TTK 376 bilançosunda da söz konusu kaybı giderememiş olması sebebiyle Kotasyon Yönergesi'nin 23 üncü maddesinin 1 inci fıkrasının (f) bendi gereğince paylarının Borsa kotundan çıkarılmasına karar verilmiştir.

ttk 376 göre istemiş borsa herhalde onu gönderene kadar kapalı olabilir yada göndermiş ve eksi de ise borsadan atılabilir de her türlü şemsiye girdi bize

4. artık ne desek boş ,kararı bist açıklayacak biz de heyecanla bekliyor olacağız . ama neredeyse tüm eski üyelerimizi burada görmek sinerji verdi bana
    yatırım tavsiyesi değildir..

Alıntı Originally Posted by nicomedia Yazıyı Oku
    artık ne desek boş ,kararı bist açıklayacak biz de heyecanla bekliyor olacağız . ama neredeyse tüm eski üyelerimizi burada görmek sinerji verdi bana
    yatırım tavsiyesi değildir..
    işte bu hissenin gerçek yatırımcıları burda tüm hisselerini toplasan 50.000 lot eder
    MKU bey , Rıza bey , Nuri bey , İsmail bey Bu yatırımcıların elinde şirketin % 17 hisseleri var hepside çok rahat bir o kadar da ben rahatım . Plaspak hiçbir zaman Genyh yada genpower jeneratör olamaz Genyh altında 5 tane şirket var gen gayri menkulün arsa ve villa raiç hesaplaması 17.500.000$ Genpower jeneratörüm rayiç arsa ve gayri menkul hesaplaması 20.000.000 $ stoklar 9.000.000 $ geçmiş yıl karlsrı son olarak 115.000.000 TL öyle kolay değil tahta kapatmak evet müjdatı sevmiyoruz yaptığı şeyler hoş değil ancak düzele bilir . Biraz sert rüzgarlar esecek ancak sonu güzel olacak ben burdan tüm ortaklarıma sukinete davet ediyorum sakin olun sabırlı olun mahkemeye az kaldı SPK yaptığı doğru birşey korkmayın . Allah hepinize gönül rahatlığı versin dünden bugünüz daha rahat olsun ortaklarım . YTD iyi geceler

6. murat doğan herşeyi çok iyi bildiğinizi zannediyorsunuz da emin olun burada yazanların toplam lotu 50000 üzerinde sadece bendeki miktar bile fazlaca bir ara süper Nuri vardı herşeye hakim olduğunu düşünen şimdide siz. Keşke herşeyi bilseniz de kendinizide bizide kurtarsanız.

7.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    işte bu hissenin gerçek yatırımcıları burda tüm hisselerini toplasan 50.000 lot eder
    MKU bey , Rıza bey , Nuri bey , İsmail bey Bu yatırımcıların elinde şirketin % 17 hisseleri var hepside çok rahat bir o kadar da ben rahatım . Plaspak hiçbir zaman Genyh yada genpower jeneratör olamaz Genyh altında 5 tane şirket var gen gayri menkulün arsa ve villa raiç hesaplaması 17.500.000$ Genpower jeneratörüm rayiç arsa ve gayri menkul hesaplaması 20.000.000 $ stoklar 9.000.000 $ geçmiş yıl karlsrı son olarak 115.000.000 TL öyle kolay değil tahta kapatmak evet müjdatı sevmiyoruz yaptığı şeyler hoş değil ancak düzele bilir . Biraz sert rüzgarlar esecek ancak sonu güzel olacak ben burdan tüm ortaklarıma sukinete davet ediyorum sakin olun sabırlı olun mahkemeye az kaldı SPK yaptığı doğru birşey korkmayın . Allah hepinize gönül rahatlığı versin dünden bugünüz daha rahat olsun ortaklarım . YTD iyi geceler
    Peki o kişilerin yüzde 17 lik hisseleri hangi para ile topladığını biliyormusunuz? Bu kadar rahat olmalarının gözden çıkarılmış veyahut gözden çıkarılmak zorunda olan para olmadığını nerden bilebiliriz. Holding e de bişey olmaz demiştik zamanında...

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
    murat doğan herşeyi çok iyi bildiğinizi zannediyorsunuz da emin olun burada yazanların toplam lotu 50000 üzerinde sadece bendeki miktar bile fazlaca bir ara süper Nuri vardı herşeye hakim olduğunu düşünen şimdide siz. Keşke herşeyi bilseniz de kendinizide bizide kurtarsanız.
    İnşallah herşey düzelir
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 28-04-2017 saat: 00:45.

Sayfa 29/470 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •