Sayfa 235/597 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Bu hacim artışı ve hareketlilik son zamanlarda borsada satış için kote edilen 2,5 milyon civarı malın pazarlanması içinmi yoksa başka bir sebebe dayanan bir yükseliş başlangıcımı?Bir kaç güne belli eder kendisini herhalde.
    ihracatın ayak sesleri olmasın....bakalım borçlar ne kadar azalacak....ilk çereği bir görelim.
    sen 8-10 yıldır ortaksın şirketin ederini biliyorsun. adam kurucu bu fiyatlardan hisse satacağı mı sanıyorsun.(2,54x2,25=5,71)
    daha önceki kayda almada hisseyi 10 TL ye götürmüşlerdi.

ytd.
    Saygılar,

2.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    ihracatın ayak sesleri olmasın....bakalım borçlar ne kadar azalacak....ilk çereği bir görelim.
    sen 8-10 yıldır ortaksın şirketin ederini biliyorsun. adam kurucu bu fiyatlardan hisse satacağı mı sanıyorsun.(2,54x2,25=5,71)
    daha önceki kayda almada hisseyi 10 TL ye götürmüşlerdi.

ytd.
    Saygılar,
    İki sene önce tahtada özel işlem ile satanlarda kurucu ortaktı,gerçi kurucu ortak demeyelim kurucunun miras yedileri diyelim,kurucular bu fiyata asla satmazda,miras olunca tohumuna para saymamışlar satabilirler...
    İhracat için kişisel beklentim yüksek,başka şanslarıda yok zaten,500 bin ton civarı en az 20 milyon dolar bekliyorum ilk çeyrekte,bakalım gerçekleşme nasıl olacak,iç piyasada 20 gündür çok hareketli,istenilen oranda zam yapılamasada,ilk çeyrek bilanço yüzümüzü güldürebilir.

3. http://www.denizlibulten.com/m/yasam...di-h26263.html
    Bu ihale üç kez ertelenmişti,bu sefer başarılı olurda çalışmalar başlarsa ciddi katkısı olur.

4.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Yıl 1998 borsa heyecanını iliklerine kadar hisseden bir emekçi olarak bir aracı kurumda çalışıyorum.O zamanlar 30 lu yaşlardayız.Başka bir alemdeyiz.Hafta sonu ızdırap bir an önce pazartesi olsa da ekranın karşısına geçsek diyoruz.Şu an yeni başlayanlar da eminim aynı heyecandadır.Calıştığımız kurumda patronun oğlu babasından gizli gizli işlem yapıyor.Ex-api yok uzaktan erişim yok direkt brokera veriyoruz emirleri tefon ile...Neyse bu çocuk.O zamanlar 20 li yaşlarda..Ama çok yetenekli.Sürekli kazanıyor.Bir gün oğlum dedim..sen hiç mal taşımıyorsun nasıl oluyor bu...Abi dedi ben ne mal taşıyacağım ..ben parayı taşırım malı başkaları taşısın.Bu vatandaş bugün herhangi bir xu30 kağıdını sallayacak güce ulaştı.Trade nasıl edilir o zaman beynime kazındı.Anladım ki adam Ky psikolojisini çözmüş.Tahtaları çok iyi okuyor.Biz ise bu işin eğitimini aldık ama okumayı sökememişiz dedim kendi kendime.
    Ben trade etmeye karşı biri değilim.Ha bu hisse özelinde beceremedik ama başka yerlerde yapmıyor değiliz.Allaha çok şükür + larımızda bu hissedeki pozisyonumuzu ömür boyu fonlamaya yeter.Bu hissede trade seçeneğini biz kaçıralı çok oldu.Herkesin kendi bileceği iş.

Burada senin emekli olmadan önceki konumunda olup müşterisinin parasıyla tahtada atlayıp hoplayıp zıplayıp ay sonu da komisyon getirisini indiragandi yapanlar topicde yatırımcı pozu kesmekte.Ben buna susmam.
    O yüzden ben bir şey yazdığımda hiç üzerine alınmana gerek yok.Herşey gönlünce olsun.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. İlk 2 çeyrek çok önemli,borçları makul seviyeye çekmek gerekiyor,geçen yıl Brounson’a çalıştı şirket,bu yılda S400 lere çalışmayız umarım,3. Çeyrekden önce özellikle kısa vadeli borçlar azaltılmalı,80-120 milyon arası bir varlık satışı finansal riski ve faiz giderini ciddi oranda azaltır,bu yılki ihracat rakamı düşünüldüğünde kurdaki dalgalanmanın olumsuz etkisi 2018 kadar yıkıcı olmaz,ancak yinede her türlü tedbiri almakda fayda var,bankalardan uzaklaşma zamanı çoktan geldi,onların aldığı faiz yeter,birazda küçük yatırımcı temettü alsın artık.

Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    İki sene önce tahtada özel işlem ile satanlarda kurucu ortaktı,gerçi kurucu ortak demeyelim kurucunun miras yedileri diyelim,kurucular bu fiyata asla satmazda,miras olunca tohumuna para saymamışlar satabilirler...
    İhracat için kişisel beklentim yüksek,başka şanslarıda yok zaten,500 bin ton civarı en az 20 milyon dolar bekliyorum ilk çeyrekte,bakalım gerçekleşme nasıl olacak,iç piyasada 20 gündür çok hareketli,istenilen oranda zam yapılamasada,ilk çeyrek bilanço yüzümüzü güldürebilir.
    Sn.Eksipnoss35,

Şirket faaliyet raporu 12. sayfayı okuyunuz. Geçen sene 0,82 milyon ton gerçekleşen ihracat var iken bu sene 0,6 milyon ton hedefleyerek geçen seneden daha az ihracat yapabilirim derken sizin bu ihracat beklentilerinin kaynağı nedir ?

YTD

7.  Alıntı Originally Posted by asyurt Yazıyı Oku
    Sn.Eksipnoss35,

Şirket faaliyet raporu 12. sayfayı okuyunuz. Geçen sene 0,82 milyon ton gerçekleşen ihracat var iken bu sene 0,6 milyon ton hedefleyerek geçen seneden daha az ihracat yapabilirim derken sizin bu ihracat beklentilerinin kaynağı nedir ?

YTD
    o sayfa 12 yi buraya yapıştırın da görelim.

8. Sayın asyurt,
    Doğru sayfa değil mi.İHHRACATLAR BATIÇİM ÜZERİNDE yapılıyor.
    SÖKE BATIÇİME SATIYOR-BATIÇİM YURT DIŞI MÜŞTERİYE İHRACATINI YAPIYOR.
    2,5 MİLYON TON KLINKER. YANİ KABACA 2,5TONX35 USD OLSA=87,5 MİLYON USD.İHRACAT KLINKERDEN GELECEK TUTAR.
    YTD.
    SAYGILAR,

Sayfa 235/597 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •