Sayfa 206/976 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    ne çok biliyorsun beeee hıssenin neredeyse tamamı elinde kendi kendinemi bedelli yapacak gülünç olma
    Tahtanın tamamı elinde değil. Dışarıdaki malları almadan da götürecek gibi değil. Anlaşamazsa bedelli patlatır. Gülecek bir şeyler arıyorsan başka yerde ara, benden malzeme çıkmaz sana.

2.  Alıntı Originally Posted by cirolix Yazıyı Oku
    Tahtanın tamamı elinde değil. Dışarıdaki malları almadan da götürecek gibi değil. Anlaşamazsa bedelli patlatır. Gülecek bir şeyler arıyorsan başka yerde ara, benden malzeme çıkmaz sana.

1 senelik takaslara hiç baktınmı hıç değişen olmuşmu

gerçi bişey bilmeyenede böyle sorular sorulmaz ama neyse

sayın cirolix ağa sana bişeymi yaptı senin derdin ne

3. Bende HDFGS de bedelli bekliyorum... Bunuda tam toplayamadı, dayının elinden alması lazım artık götürebilmek için...

4.  Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Bende HDFGS de bedelli bekliyorum... Bunuda tam toplayamadı, dayının elinden alması lazım artık götürebilmek için...

bak bu iyiydi

hiç olmaz ise enazından mantıklı ağa paraya doymamış deriz

5.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    1 senelik takaslara hiç baktınmı hıç değişen olmuşmu

gerçi bişey bilmeyenede böyle sorular sorulmaz ama neyse

sayın cirolix ağa sana bişeymi yaptı senin derdin ne
    Sayın Bdayım, belden aşağı vuracak kadar ben sana ne yaptım onu anlamadım. Uzuncuysan tut kardeşim, ben de uzuncuyum tutuyorum. Seykm'deki bedelli senaryom seni niye rahatsız ediyor ki?

Ayrıca, boş sorularla da beni yorma:
    1) Ya 1 senedir zaten satmıyorsa elinde mal olanlar?
    2) Ya da patronun mallarını aynı aracı kurumlardan birileri toplamışsa, sen takastan nasıl anlayacaksın?

Defalarca söyledim, düşerse de giderse de benim için hava hoş. Ama bu hissede malı KY'ye taşıttırmasını istemiyorum, senin AĞA'nın.. Kendisi taşısın... Ben onunla beraber taşımaya hazırım.

6. soytarılıkta hıç sınırım yok diyorsun hısse 5 lıralardan 1 lıralara düşmüş

küçük yatırımcı malı taşımasın diyorsun yahu sen aklınlamı

konuşuyorsun buradaki ortakların neredeyse % 95 i paralarını

yarı yarıya eritmiş durumdalar senin bunlardan haberin varmı

malı küçük yatırımcı taşımasınmış sen niçin taşıyorsun ozaman

hadi git işine ağzımı bozdurma

7. Niye birbirinize giriyorsunuz,tahta hakkında olumlu/olumsuz diyeceğiniz varsa söyleyin;söyledikleriniz temenni,duyum ya da tespitse belirtin;göründüğü kadar kolay bi tahta değil,meali kolay para yok,adam sineğin yağını hesaplıyor,4/5 kurumdan istediği işlemi yapıyor,bu tahtaya büyük alıcı gelmez,yabancı pozisyon almaz;hülasası kendinizi boşa hırpalamayın,kaderiniz tahta yapıcının elinde,temelinde level atlatacak bir haber gelmedikten sonra bu durum değişmez;şirket yönetiminin çok iyi niyetli olmadığını,girişim sermayesinden ziyade vur kaçcı bir zihniyete sahip olduğunu düşünüyorum,sadece teknikten yola çıkarak pozisyon aldım,tahtayı ve tahta yapıcıyı tanımam çok uzun sürmedi,uzun vadeli bekleyebilecek daha likit ve beklentili bi dünya kağıt var,burada bekleyen arkadaşların illaki bir yukarı hareket yakalayacağından şüphem yok,ilk hareketinde malı verip geçmeyi düşünüyorum,bu tür dolambaçlı tahtalarda para kazanmak çok kolay değil,umarım herkes maliyetinin üstünde bir yerden çıkma imkanı bulur...

8.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    soytarılıkta hıç sınırım yok diyorsun hısse 5 lıralardan 1 lıralara düşmüş

küçük yatırımcı malı taşımasın diyorsun yahu sen aklınlamı

konuşuyorsun buradaki ortakların neredeyse % 95 i paralarını

yarı yarıya eritmiş durumdalar senin bunlardan haberin varmı

malı küçük yatırımcı taşımasınmış sen niçin taşıyorsun ozaman

hadi git işine ağzımı bozdurma
    ağzını topla, terbiyesizliğin lüzumu yok. Ağzını bozsan ne olurmuş, o da ayrı ya.
    Çiftlik ağası gibi geçip burada milleti etkiliyorsun aylardır. 2015'te 5'ten 2017'de de 3.70'lerden tepeden alan adamlardan bahsediyorsan , bu adamlara KY filan denmez, evini ekmeğini kumara yatıran adam denir. Burada çocuk avutmuyoruz.

3 saatlik izdivacın seni tam ağanı böceği yapmış burayı trollüyorsun sürekli.
    Ama yemezler bundan sonra.

Ben aylardır burada portfoyumun bir kısmıyla mal taşıyorum. İnsanları da uyarıyorum, tüm malınızla bu hisseye gömülmeyin diye.
    Ve KY olarak çorbaya değil de uzuna razı olanlar gelsin,burası çorba sofrası değil, rakı sofrasıdır uzun oturulur diye.
    Anlamadığın, anlamak istemediğin yerler olacaktır biliyorum, bunlar senin niyetinin bozukluğundandır, anlarım.

Sayfa 206/976 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •