Sayfa 388/1000 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by Holywind Yazıyı Oku
    abd ve ab'de parasal sıkılaşma bitince gelişmekte olan piyasalara ve emtia'ya paranın nasıl aktığını göreceğiz 2008'den sonra olduğu gibi.
    o piyango bi defa vurur , hayaller paris gercekler gungoren seklinde tezahur eder, gececeksin sen o isleri..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bu keskin dönüş ABD ekonomisinin pek iyi olmadığını akla getiriyor.. Simdi Powell olmadığı kadar güvercin konuşuyor ama ABD ekonomisinde durumlar kötüyse çok ciddi hareketler görürüz
    Hasta ameliyat masasında kaldı. Bunun nesi güzel anlamadım. Bize etkisi daha sert olacaktır

3. Beyler pariteyi radarınıza alın asıl hikaye orda .... adamlar başkanlarının istediğini yaptı ... ne demişti '' Güçlü dolar abd ekonomisine zarar veriyor '' hatırlayalım ... ne tesadüf ki bize de zarar veriyormuş .. niye ucuz ithalat yapalım herşeyi yurt dışından alalım .. patates , soğan da dahil ... hiç bir şey üretemez hale gelelim ve tam ithalat cennetine dönelim ... hedef neresi mi tabi ki venezuella değil anlayana ......
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ....
    Adam olmayana , Düşman bile olmam ....

Altın çok tepki vermedi
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Holywind Yazıyı Oku
    abd ve ab'de parasal sıkılaşma bitince gelişmekte olan piyasalara ve emtia'ya paranın nasıl aktığını göreceğiz 2008'den sonra olduğu gibi.
    Bu yazdıklarını betoncular görmesin .... bayram edip fiyatları katlarlar ... dünya nereye gidiyor biz hala sıcak para peşinde koşalım .. adamın hayaline bak ... 2002 den beri ülkemize gelen sıcak paranın mirasıdır tanzimler ... üretim üretim üretim .... ama kim çalışacak değil mi ...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ....
    Adam olmayana , Düşman bile olmam ....

6. Fiziki altın forever. Geçcen oyle hisse işlerini

Hadi bakalim dolar 1 gaymecilerle, hela kagitcilarini piste bekliyoruz!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-441685
    Moody's, Türkiye'nin dış kırılganlık riskini "yüksek" seviyesinden "yüksek +" seviyesine yükseltti.

Dolar/TL, FED kararına verdiği düşüş tepkisini 1 ila 7 işgünü içerisinde tekrar çıkışa çevirirse moody's raporunu fazlaca göz önünde bulundurmak gerekir.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 388/1000 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •