Sayfa 797/999 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Hane halkı dolar yatırımından vszgeçmeyecektir bu hamle ile.. Ancak DTH lar düşme yaşanacak yastık altı dolar yatırımını artıracak Bi hamle.. Ülkemizde böyle giderse yastık altı altın gibi dolarda altın gibi yastık altı yatırımına dönüşür.. Bankaların alış satış makaslarını açmasını bekliyorum ayrıca..
    halkın bir kısmının mevduatı zaten 100 bine kadar devlet garantisinde çok çok bir kaç bankaya dağıtan da bu garantiden faydalanır genelin birikimleri çok aşırı olmadığından yastık altına alınması için bir neden ben göremiyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    halkın bir kısmının mevduatı zaten 100 bine kadar devlet garantisinde çok çok bir kaç bankaya dağıtan da bu garantiden faydalanır genelin birikimleri çok aşırı olmadığından yastık altına alınması için bir neden ben göremiyorum.
    Ben dolarlara el konulması söz konusu demedim.. Şu spotaj dan elbette yastık altına kaçış olmayacaktır.. Lakin aynı şekil spotaja yüklenmeye giderse kaçış hızlanabilir o açıdan dedim.. Bende beklemiyorum şu aşamada.. Sisteme tepki olarak belki küçük Bi kesim bunu yapabilir
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Ben dolarlara el konulması söz konusu demedim.. Şu spotaj dan elbette yastık altına kaçış olmayacaktır.. Lakin aynı şekil spotaja yüklenmeye giderse kaçış hızlanabilir o açıdan dedim.. Bende beklemiyorum şu aşamada.. Sisteme tepki olarak belki küçük Bi kesim bunu yapabilir
    Spotaj degil stopaj... STOP dan geliyor yani gelirin bir kismina daha kaynaginda el koyuyor dovlet...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Bakanin konusmasina bakin dikkatle.doviz mevduatcisina gicik olmuş birini gorursunuz.daha sonra ne hamle yaparlar bilinmez.[emoji848]

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Spotaj degil stopaj... STOP dan geliyor yani gelirin bir kismina daha kaynaginda el koyuyor dovlet...

Syg,
    Boş ver abi stopaj olsa ne olur spotaj olsa ne olur
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bakanin konusmasina bakin dikkatle.doviz mevduatcisina gicik olmuş birini gorursunuz.daha sonra ne hamle yaparlar bilinmez.[emoji848]
    Gicik olmak yetmez..
    Dolar aski bir sonuctur neden degil...
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Boş ver abi stopaj olsa ne olur spotaj olsa ne olur
    Haklisin..

Sonucda bize giriyor..

Syg,

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Haklisin..

Sonucda bize giriyor..

Syg,
    Her mayıs sonu kafayı kopartıyon bari sen yapma abi....tutarım yastık altında vereceği yüzde 3 faizden ne olur

Sayfa 797/999 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •