Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 186/434 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

1. Aslında kimin ne söylediği kimin ne dediği pekte önemli değil siyaset karmaşıktır bugün a dediğine yarın b dersin aslında siyaset kamuoyu ne istiyorsa odur rant mi rant ekmek mi ekmek ego mu ego kuru yemiş kuru gıda kuru kabadayılık vs vs sana bunları kim veriyorsa oyunu ona verirsin bu kadar basit aslında bizim ülkemizde siyasetin yönetimin asıl sorumlusu yine halkın kendisi kimse adil yonetilmeyi çalışarak kazanmayı istemiyor herkes bir adım önde olmayı kolay yoldan köşeyi dönmeyi istiyor tabi yönetenler ve muhalefette bu durumu bildiği için herkes kendince oy devsirmeyi kendine kar biliyor yoksa kimsenin süper falan olduğu yok seçim meydanlarında ki söylemler tam bir çağ dışılık halen daha 1950 den kalma siyasi söylemler le siyaset yapılıyor kimse dürüst değil halen daha din ve Atatürk sömürüsü var bunları aşıp da ortak bir dil bulamıyoruz maalesef mesela eğitim bilim teknoloji adalet sanayilesme tarımda verimlilik bunlar hükümetin politikası olmamalı devletin politikası olmalı hükümet sadece bunların işleyişini kontrol etmeli gerekli subvansiyonlari sağlamalı a partisi çıkıp ben bu şekilde daha iyi verim alırım der b partisi ise ben farklı bir yoldan daha iyi verim alabilirim der ve insanlar bunu tartışır

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Iste bende onu diyorum ya butun bu fesatliklar CeHaPe'nin deye, halbuki A.K. Partisi iktidara bir gelse!
    Yok ben eski darbeleri özledim cehepe gelsinde bayram edelim...

Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Şurada rakı içenlerin yazıları bana çok yakin ve eğlenceli geliyor. Ben de az içecektim bu aksam ama hanım müsaade etmedi. Benim yaşıma gelince maalesef böyle oluyor. ��
    Yahu siz bari uymayin su sarhos CeHaPe'lilere, Orhan Aldikactinin raki masasında sarhoşken yazdigi anayasayı bile 17 senedir değiştiremediler yahu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by apache64d Yazıyı Oku
    Yok ben eski darbeleri özledim cehepe gelsinde bayram edelim...
    Yapmayin yahu, bu koyun kafali CeHaPe'nin sarhos yolundan gidilmez!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

5.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Yok komutanım isviçreli gibi yaşıyorduk biz bakma sen BU AKP yerle bir etti memleketi 3. dünya ülkesi olduk. gecelik faizleri %7000
    ler üzerinde de görmedik biz.
    Bütün bunları yaşayıpta inkar edenlerin...............

Elimden geldiğince, dilimin döndüğü kadar bu CeHaPe'nin kötülüklerini, koyun kafalilara anlatmaya çalışacağım!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7. İyiliklerini (CeHaPe'nin) anlatmak da bana düşer.....

8. Koyun gafalılar öküz gafalı abinizi iyi dingleyin soonana itiraz istemem...

Sayfa 186/434 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •