Sayfa 485/1000 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    başlıgın adını degiştirmeyi teklif ediyorum yoksa bu gidişle
    halkı döviz almaya teşvik etmekten işlem yaparlarsa şaşırmam
    çünki bu hükümet sıçtıgını başkasına sıvakta 10 numara 10 yıldız
    Türkçenizi geliştiriniz

2.  Alıntı Originally Posted by zampard Yazıyı Oku
    Türkçenizi geliştiriniz
    bu yazıdan anca bunu mu çıkardınız
    ufkunuzu geliştiriniz

3. selçuk geçer'i tanıyan eden var mı? ünlü ekonomist deniyor, gazeteci deniyor ama çok detaylı bilgi yok hakkında google'da. bir zamanlar cem tv, kanal 24, krt tv de program yapıyormuş, yiğit bulut'la takışmış falan o kadar.

fazla iddialı ve riskli laflar ediyor youtube'da uzun bir süredir. başta fetöcü mü yurtdışından mı yayın yapıyor dedim ama çok yakında ulusal kanala çıkmış.

bir başka komplo teorisyeni ya da troll mü bilmiyorum ama bu da bugünkü iddiası ilginç, ki benim de aklıma gelmedi değil:

Erdoğan: Ey finans sektörünün içinde olanlar kalkıp da 'piyasadan dövizleri toplayın, döviz yükselecek, şöyle olacak böyle olacak' gibi bu tür provokatif eylemlerin içine giriyorsanız bunun bedelini çok ağır ödersiniz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by zampard Yazıyı Oku
    Türkçenizi geliştiriniz
    Zampard kardeş Dolar/Tl beklentin nedir paylaşabilir misin [emoji6]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Ey finans sektörünün içinde olanlar kalkıp da 'piyasadan dövizleri toplayın, döviz yükselecek, şöyle olacak böyle olacak' gibi bu tür provokatif eylemlerin içine giriyorsanız bunun bedelini çok ağır ödersiniz.
    huylu huyundan vazgecmedi hepte bizi fırcalıyor dıjj güçlere bişi demedi
    mesaj alındı reis yön yukarı

Erdoğan: "Bizim paramız Türk Lirası. Buna sahip çıkacağız. Bunların oyununa da gelmeyeceğiz ve bu faturayı da bunlara ödeteceğiz"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Yenikapı mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Döviz yükselecek diyenler seçimden sonra bedelini ödeyecek" dedi.

pohu yediniz dalırcılar
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 485/1000 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •