Originally Posted by
Maydonozcu Kamil
Dolar satıp Ons Altın alınma durumu var sanki. Geçenlerde yazdığın TR'nin altın biriktirme mevzusuyla da uyumlu.
TRnin altın biriktirme mevzusumu.? Onu hatırlamadım. Rusya topluyor diye son bir yılda bi kaç yazı okumuştum. Bayağıda bi alıyor. Çin daha çok almalı çünki altına dayalı YUAN sistem isteyen o. Ancak Çin şu kadar ton altın aldı diye haber okuduğumu hatırlamıyorum.
Oda ilginç bir durum.
Şu son bir haftada olacakları kafaya takmamak lazım. Tabi kısa vadecilere bişey diyemem. Her lafım uzun belki birazda orta vadeciye göre.
Planlarda şimdilik değişiklik yok.
Portfoy aynı.? Sadece bu ayki maaştan artan küçük bir miktar nakit var. Onu ne yapacağıma 1 hafta içinde karar vermem lazım.
Birde seçim sonuçlarına göre planları yeniden gözden geçirmek gerekebilir. Eğer muhalefet lehine büyük fark olursa, erken seçim baskısı başlar. O zaman elinde güç olan siyonist yahudilerde bu baskıya destek vermek isteyebilirler. Yavaş yavaş USD yi yukarı taşıyabilirler. Bu ihtimali hesaplamam gerekir.
Bu yıl 6 yı geçmez dedim, fikrimde değişiklik yok. Ama geçme ihtimali kapıyı bayağı bi şiddetli çaldı. Neden geçmez diyorum, ekonomi iyiye gidecek diyemi.? Hayır. baz etkisini yazmıştım o ayrıda asıl tahminim, akp mac kinsey veya benzer bir kuruluşla anlaşma yapacak.
USD yi yükseltmek isteyen siyonist finans kesimine karşı, devletin elindeki kartlar, faiz, IMF(mac kinsey), katarın sanal paraları.. başka ? Aklıma gelmiyor.
Portfoy uygun.
Beklediklerimin haricinde şimdilik bir şey olmadı. Cuma günki hareket ekstra ama bu sebeple olmasada 98 belki 97 ihtimalini 2 kez yazmıştım. Ben silkeleme demiştim ancak nedir belli değil. Bahane var ama o bahaneyle silkelemede olabilir, hükümete baskıda, yada ikisi birden.
Sebep farklı ancak tren yoldan(portfoyum) çıkmadı.
Seçim sonuçlarını bekleyeceğim artık.
Son düzenleme : alicemal; 25-03-2019 saat: 19:14.
Sebep: ek
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri