Originally Posted by Pscyokinesis Şeytan da bir eski bir melektir hatta üst seviye hiyerarşikte olan ama sonra cezalandırılmış ve atılmış hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi yok o iblismiş
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 yok o iblismiş Eski adi Iblis, anarşisitik hayin olunca Şeytan.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Eski adi Iblis, anarşist hayin olunca Şeytan. evet ademe secde etmeyince dışlamışlar
Originally Posted by ayhan53 evet ademe secde etmeyince dışlamışlar Cenabi Allah varken, niye Ademe secde edecekmis, Iblis hakli bence, onun tarafını tutuyorum artık!
Originally Posted by reha kaya Cenabi Allah varken, niye Ademe secde edecekmis, Iblis hakli bence, onun tarafını tutuyorum artık! vay iblis
Originally Posted by ayhan53 vay iblis Ibliste kabahat neyim yok, diger meleklerin gevsekliginden! Diger melekler "Ne diyon sen lan deyip" beyninin pekmezini cennete akitsa, bugün hic bir derdimiz olmayacaktı!
Originally Posted by reha kaya Cenabi Allah varken, niye Ademe secde edecekmis, Iblis hakli bence, onun tarafını tutuyorum artık! Yasak meyveyi yedirdi diye dışlanmıyordu . Hani eva ya yediren sonra ademe veren iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by Pscyokinesis Yasak meyveyi yedirdi diye dışlanmıyordu . Hani eva ya yediren sonra ademe veren iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. O daha sonra, hadisenin başlangıcı yazdığımız gibi.
Forum Rules
Yer İmleri