Sayfa 227/976 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bu memlekette bu şartlarda kimse kolay,kolay yatırım yapmaz;patron da vur kaç peşinde,şirketi büyüyeyim,kar dağıtayım gibi bir derdi yok;burda yıllar içinde kazanamayacağım parayı üç günde viopta aldım geçtim,buraya bağladığım para %5 zararda,kim niye yatırım yapsın;ortam düzelmeden zor...

2. Her 30 saniyede 5.48 al 5.52 sat imkanı veriyor dolar,kaldıraçlı piyasada bu dünya demek;swap üzerinden vuruyorlar,şimdilik doları baskılıyo gibi gözükse de bunun borsada etkisi yıkıcı olabilir;inşallah seçimlerden sonra piyasa rahatlar yoksa güçlü hisse filan kalmaz dağılır gider,kısa vadecilerin hepsi uzuncu olur...

3.  Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    Her 30 saniyede 5.48 al 5.52 sat imkanı veriyor dolar,kaldıraçlı piyasada bu dünya demek;swap üzerinden vuruyorlar,şimdilik doları baskılıyo gibi gözükse de bunun borsada etkisi yıkıcı olabilir;inşallah seçimlerden sonra piyasa rahatlar yoksa güçlü hisse filan kalmaz dağılır gider,kısa vadecilerin hepsi uzuncu olur...

sayın vıop şu dönem kaldıraçlı piyasada işlem yapmak intihardır

geçen gün şort açmıştın şansın yaver gitti dolar long olmuştu

geri gelmeseydi yanmıştın uzak dur derim ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    sayın vıop şu dönem kaldıraçlı piyasada işlem yapmak intihardır

geçen gün şort açmıştın şansın yaver gitti dolar long olmuştu

geri gelmeseydi yanmıştın uzak dur derim ytd.
    Aynen risk büyük, 5.60 üzeri kademeli shortladım,bizim piyasa kapanınca coniler sürdü yukarı;müdahale gelmese 0'layabilirdim,kaldıraç oranını çok yüksek tumadığım için yırttım.

5.  Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    Aynen risk büyük, 5.60 üzeri kademeli shortladım,bizim piyasa kapanınca coniler sürdü yukarı;müdahale gelmese 0'layabilirdim,kaldıraç oranını çok yüksek tumadığım için yırttım.

aynen öyle iyi yırttın kaç poz açıyorsun kaç kaldıraç

6.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    kaç poz açıyorsun kaç kaldıraç
    Detay verneyeyim ama,en kötü %50 yedek akçe bulundurum,kontrat saysısı duruma göre değişir...

7.  Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    Detay verneyeyim ama,en kötü %50 yedek akçe bulundurum,kontrat saysısı duruma göre değişir...

tamam dikkatli ol

8.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    tamam dikkatli ol
    Geeçen sene ki dolar kirizinde sağlam battım,ciddi hacim yapıyordum;bir süre elimi eteğimi çektim,şimdi arada bir vur kaç yapmaya çalışıyorum...

Sayfa 227/976 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •