Sayfa 189/656 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Herkese selamlar dostlar...durdo aşkıma geri döndüm...
    Hayırlı olsun. Bol kazançlar

2. tabi gelirken açıkçası hisselerim 18 500 den 15 250 adete inerek geliyorum...biraz önce 5,80 den deniz yatırımdan yüklü alım yapan bendim...artık hayırlısı olsun...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. durdo için tek risk doların aşırı yükselmesi idi..görüldüğü kadarıyla buda pek risk oluşturmuyor...tabi şu anki görüntüye göre söylüyorum...bir çok kişi seçimden önce doların çok daha fazla çıkacağını düşünüyordu...ama şu anda dolar 5,55 te bile zorlanıyor...

durdo için tek risk oydu ...tabi eskiye göre risk daha da azdır...geçmişte 46 milyon açığı vardı ama son çeyrekte zaten ihracatı 55 milyona çıkmış ve açıkta kalan kısmı 25 milyon tl civarı idi...

2018 yılında dolar %40 tan fazla yükselmesine rağmen durdo 14,5 milyon net kar yapmayı başardı...2017 yılı karı ise sadece 11,3 milyon idi..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. bilanço olarak en çok içime sinen durdo hissesi olduğu için döndüm dolaştım tekrardan durdoya geldim...normalde hissemin azaldığı bir hisseye kolay kolay geri dönmüyordum...ama durdoya bilanço konusunda her türlü güveniyorum...o yüzden de hisseye geri döndüm..

5. 2019 yılı ilk çeyrekte 15 milyon ve üzeri bir kar getirirse film kopar...o vakit 2018 yılında gelen son iki bilançoyu teyit etmiş olur..o vakit tek çeyrekte sermayesi kadar kar açıklar...temel yönden o kadar iyi olabilecek bir hisseyi şu anda ben tanıyamadım..hangi hisseye bakıyorsun fk sı 5 tir , 7 dir...

bu hissede ne söylemişsem zaten hisse elimde yokken de arkasında olduğunu söylemiştim...şimdilik hisse elimdedir...yine de fikrim değişmemiştir...ne söylemişsem hala da söylediklerimin arkasındayım....

biliyorum bazı arkadaşlar alım için 5,50 desteğini bekliyorlardı...kusura bakmasınlar ben aldığıma göre oraya kolay kolay düşmez...yapacak bir şey yok iş biraz da şans işi..
    Son düzenleme : keko; 26-03-2019 saat: 15:50.

6. sn.Keko dayanamadın döndün dimi kurkçü dükkanına....
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    sn.Keko dayanamadın döndün dimi kurkçü dükkanına....
    aynen öyle dostum...bildiğimiz tanıdığımız hissede bulunmak insana daha çok güven veriyor...başka hissede insan kendini hep bir misafir gibi hissediyor...ama durdoyu evimiz gibi görüyorum...

durdonun potansiyeli güzeldir..

8. son çeyrekte 55 milyon tl ihracat ,27 milyon da yurtiçi cirosu oluşmuş idi..bu iki miktarın da artmasını bekliyorum...dolar ise şu anda 5,53 seviyesindedir..5,30 a göre %4,5 luk bir yükseliş olmuş...açıkta zaten 25 milyon tl civarı bir döviz açığı vardı..buda aşağı yukarı 1,250 milyon tl lik bir olumsuz etkisi olur..ama zaten yurtiçi ve yurtdışı satışların artması ile o kadarcık açığı yapacağı kar ile rahatlıkla kapatabilir..

çeyrekte doların bu haliyle durdonun çeyrekte 15 milyon tl kar bırakması yeterdir artar bile....bu kadar kar yapacak bir şirket yıllıkta 60 milyon tl kar yapma potansiyeline ulaşır....fk 5 dahi olsa şirketin olması gereken piyasa değeri 300 milyon tl dir..bunu ödenmiş sermayesi olan 16,5 milyon adet hisseye bölersek ,net hisse başı değeri 18 tl civarı çıkar...

işte bu ihtimali sevdiğim için durdonun düşüşlerine fazla dayanamadım...belki de 5,50 ve altını bekleyebilirdim ama endeks biraz daha düzelseydi buralardan yakalamam olanaksız olacaktı..

biz de yapıştık mecbur...

Sayfa 189/656 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •