Millet TROL olmuş.. Asaplar bozulmuş... Sanırım ilaç ile ayakta duran bir toplum olmuşuz.. Zihinsel, psikolojik hastalığa yakalanmışız haberimiz yok...
Bir döviz sayfasında;2005 yılında 5 TL den halka arz edilmiş bir kamu bankası 2019 ağustosda 2,98 TL ye gelmiş.... USD 7,20 TL olmuş... USD almayın, bakın BIST bedava banka alın diyoruz.
TROLLER hurra, hobala hübele gümele domala....
Vazgeçiyor yazmıyor, sadece okuyorsun....
Sonra Banka sayfasında Banka 2,98 TL den 5,65 TL olmuş... Satın arkadaş.. Memleketin başı ayrı, g..ü ayrı oynuyor.. Buradan satış yaparsa bu yabancı nerde durur bilinmez diyorsun; 2,98 TL den 6 ay da 5,65 TL olmuş yeter gayri.... SAt.. Derken,
Diyorsun 5,18 çok ucuz bu şartlarda USD alın.. Bekleyin.... TROLLER hurra, hobala hübele gümele domala....
Malum sayfada USD kısa sürede 5,31 den 5,85 TL ye geldi satın arkadaş.. Buradan yukarı gider mi bilmem ama 5,31 den iyi kazanç diyorsun....
Sonra "ellerim bomboş" şarkılarını söylüyorlar....
Vakbn sayfasında yazılarım mevcut 3 TL den FULL banka aldım... 4,85 TL den satmıştım.. 5,65 TL oldu...
Sonra 5,18 TL den Full USD almıştım.. 5,31 TL den kademeli 5,55 TL de Full Sattım, 5,85 e gitti...
Şimdi USD ı yeniden 5,20 TL ve altı beklentim var diyorum....
TROLLER hurra, hobala hübele gümele domala....Vazgeçiyor yazmıyor, sadece okuyorsun....
Einstein; aptallığı şöyle tarif eder...
"Hata yapmak aptallık değildir.. Aynı şeyi, tekrar edip farklı sonuç beklemek aptallıktır..."
TROLLÜK aptallığın önde gidilmesi olayıdır...
Ne USD'a, ne hisseye, ne de TL ye aşık olmayınız...
Hepsinin zamanı ve yeri vardır...
Bu piyasalarda ne ucuz ise onu alıp bekleyeceksin...
Para kazanabilmek için bu piyasalarda; endişeyi ucuza alıp, çoşkuyu pahalıya satacaksın....
Gerisi mi? Sığırlıktır...
Onlara de ki;
"os....tan teyyare, selam söyle o yare..."
Yer İmleri