Sayfa 714/1000 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben bile dolarda olma.a rağmen kredili hesaplarimin tamami ile 41 den dolar aldim pazartesi rakam ne olursa olsun satacağım
    hepsinimi

kredili olanlarımı başkan?

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bakan Bey doğru demiş. Pazartesi günü toplam DTH miktarı 800 milyon dolar kadar azalmış )))
    DTH dediği halkbanktır...O da kimin parasını satıyor bilmiyoruz...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Beyler yukarıda Çin lafı geçince aklıma geldi , piyasada Çin doları Lübnan doları gibi şeyler var mı?
    Bı arkadaş bana sordu , Çin doları alıp satan para kazandığını söyleyen birisinden bahsetti daha ucuz oluyormuş falan. Pek aklıma yatmadı ama illegal bir şey mi acaba , duyan var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Beyler yukarıda Çin lafı geçince aklıma geldi , piyasada Çin doları Lübnan doları gibi şeyler var mı?
    Bı arkadaş bana sordu , Çin doları alıp satan para kazandığını söyleyen birisinden bahsetti daha ucuz oluyormuş falan. Pek aklıma yatmadı ama illegal bir şey mi acaba , duyan var mı?
    Kuzey Kore'nin devletin resmi matbaalarında 1:1 ayırt edilemez şekilde aynısını bastığına dair bir rivayet duymuştum. Ama Çin veya Lübnan'ın böyle bir şey yapabileceğini sanmam. Kuzey Kore'deki mal o taraflara kaçıyorsa o tür bir şey olabilir. Kuzey Kore'nin bastığındaki en büyük problem bire bir aynısı olduğu için Amerikan merkez bankası da ayırt edememesiymiş, o nedenle sahte olup olmadığı da bir muamma olarak kalıyor olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    hepsinimi

kredili olanlarımı başkan?
    kredili olanları
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    DTH dediği halkbanktır...O da kimin parasını satıyor bilmiyoruz...
    Halk ister Halkbank yapar abi.

Bankaların kasalarındaki nakit döviz miktarı da azalıyor. Şubat ayı başı gibiydi yanlış hatırlamıyorsam 5.5 milyar dolar civarıydı. Pazartesi itibariyle 4.6 milyar dolara inmiş. Sirkülasyonu da göz önüne alırsak çıkış daha fazla.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Garanti'de yuan dönemi Garanti Bankası, Çin Halk Cumhuriyeti'nin para birimi Yuan ile bankacılık işlemleri yapmaya başladığını açıkladı.

Eski bir haber su an durum nedir bilmiyorum, fakat doviz taşımak suc olmadığına gore para birimi farketmez diye dusunuyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Kuzey Kore'nin devletin resmi matbaalarında 1:1 ayırt edilemez şekilde aynısını bastığına dair bir rivayet duymuştum. Ama Çin veya Lübnan'ın böyle bir şey yapabileceğini sanmam. Kuzey Kore'deki mal o taraflara kaçıyorsa o tür bir şey olabilir. Kuzey Kore'nin bastığındaki en büyük problem bire bir aynısı olduğu için Amerikan merkez bankası da ayırt edememesiymiş, o nedenle sahte olup olmadığı da bir muamma olarak kalıyor olabilir.
    kuzey kore böyle bir şey yapıyorsa bunu kendi teknolojisiyle yapıyor olamaz. çin el altından yardım edip bu işi orada yaptırıp kendisi de komisyon alıyordur...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 714/1000 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •