Sayfa 213/656 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Zor spas jı were tışten baş dıbejin ji hevra

2.  Alıntı Originally Posted by Artur Yazıyı Oku
    Zor spas jı were tışten baş dıbejin ji hevra
    tamame brayemin...em lıhev hatın...malate ava..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. durdo aşırı ve gereksiz düşmüştü...umarım en kısa sürede layık olduğu yere çıkar..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    durdo aşırı ve gereksiz düşmüştü...umarım en kısa sürede layık olduğu yere çıkar..
    keko dostum kaç yılda 5 bin 200 bin oldu ?

5.  Alıntı Originally Posted by Artur Yazıyı Oku
    keko dostum kaç yılda 5 bin 200 bin oldu ?
    2015 yılı mayıs aylarından bir iki ay öncesine kadar...son iki üç haftadır durdodan kazandığım karın önemli bir kısmını geri verdim.. ama dediğim gibi şu anki sermayemin tümünün maliyeti sıfırdır..çünkü geçmişteki tüm zararlarımı çıkardığım gibi sermayemden fazlasını da borsadan çıkarıp harcadım...

6. Allah herkese hayırlı kazanç nasip etsin yok bi bereketi olmuyor gelen gidiyor

7.  Alıntı Originally Posted by Artur Yazıyı Oku
    Allah herkese hayırlı kazanç nasip etsin yok bi bereketi olmuyor gelen gidiyor
    ben de son zamanlarda kazandığımı tutamıyorum...normalde durdoyu sattıktan sonra kendime iki alternatif yol planlamıştım....birincisi dolara geçecektim (ki o vakit dolar 5,38 di ) dolarlarımı da seçimden hemen önce yani şimdiki cuma günü bozacak ve tekrardan durdo alacaktım....ikinci planım ise dolara geçecek ve durdo 5,50 ye indiği anda dolarımı bozup durdoya geçiş yapacaktım..

ama durdoyu zirvesi olan 7,52 lerden satamamanın içimde bıraktığı ukteyi gidermek amacıyla bu planlarımı uygulamayıp başka hisselerde kısa vadeli %10-20 kazanma derdine düştüm...işte başka hisse de alınca bu hale geldik...durdodan kazandığımız karın önemli bir kısmını diğer hisselerde geri verdik..

bazen ne kadar bilersen bile veya ne kadar plan yaparsan yap nasibindekini kazanıyorsun...

Sayfa 213/656 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •