Sayfa 611/925 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon
Arama sonucu : 7396 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

  1. Seçim sonuçları nasıl olursa olsun ülkemiz ve devletimiz için en hayırlısı olur inşallah. Ama benim bu milletten zerre kadar umudum yoktur. Yine büyük bir akp zaferi ortaya çıkacağı düşüncesindeyim. böylece devlet kademelerine ve devletle ilişkili şirketlere niteliksiz, biatçı sadece ceplerine girecek parayı düşünecek tipler atanmaya devam edecektir. seçim büyük bir akp zaferi ile sonuçlanırsa 3 TL maliyetli gübre hissemi satmayı düşünüyorum. daha önce düştükçe alırım diye çok diretiyordum ama zararın neresinden dönersem kardır diye bakıyorum. profesyonel kar odaklı yabancı yatırımcı ilgisi olan bir hisseye geçerim. ama akp ve erdoğana sandıkta iyi bir ders verirse millet geleceğe dair umutlarım artar. milletin şamarını yiyen iktidar istemese de kendine gelmek ve ülkeyi ve devleti iyi yönetmek zorunda kalacaktır. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

  2.  Alıntı Originally Posted by kalimero Yazıyı Oku
    Seçim sonuçları nasıl olursa olsun ülkemiz ve devletimiz için en hayırlısı olur inşallah. Ama benim bu milletten zerre kadar umudum yoktur. Yine büyük bir akp zaferi ortaya çıkacağı düşüncesindeyim. böylece devlet kademelerine ve devletle ilişkili şirketlere niteliksiz, biatçı sadece ceplerine girecek parayı düşünecek tipler atanmaya devam edecektir. seçim büyük bir akp zaferi ile sonuçlanırsa 3 TL maliyetli gübre hissemi satmayı düşünüyorum. daha önce düştükçe alırım diye çok diretiyordum ama zararın neresinden dönersem kardır diye bakıyorum. profesyonel kar odaklı yabancı yatırımcı ilgisi olan bir hisseye geçerim. ama akp ve erdoğana sandıkta iyi bir ders verirse millet geleceğe dair umutlarım artar. milletin şamarını yiyen iktidar istemese de kendine gelmek ve ülkeyi ve devleti iyi yönetmek zorunda kalacaktır. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
    milletimiz beni şaşırtmıştır. Helal olsun diyorum. İktidara çok güzel bir ders ve mesaj verilirken muhalefete de kendini kanıtlaması için imkan verildi. Ülkemize hayırlı olsun. Umarım artık bu devlet ve kurumları biatçı aç gözlü takunyacı tiplerle değil liyakatli nitelikli dürüst namuslu insanlar tarafından yönetilir.

  3. Aksa Enerji ve Gübre Fabrikaları Finansal Sonuçları Üzerinden Kontrol Gücü Olmayan Paylar Verisi ile Anlatılmak İstenen

    https://suphecikimse.blogspot.com/20...abrikalar.html

    YTD

  4. #4884

  5. #4885
    Bu nasıl bir şirket yönetimidir ki zarar üstüne zarar ederken kimse hesap soramıyor bunlardan. Kimden destekliler kimin yalakalarıdır ki şirketi yıldan yıla zarar ede ede eritip bitirseler bile kimse siz ne yapıyorsunuz diyemiyor bunlara?
    Güneş balçıkla sıvanmıyor milleti enayi yerine koyanlara halk tepkisini verdi sıra sizede gelecek bir gün.

  6. #4886

  7.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Ek 21349

    sarı şeritli aşağı yönlü kanal kırılmadıkça yukarı yön imkansız çünki bu aşağı yönlü kanal 2 yıldır hiç bozulmaşan aşağı devam etmiş,
    hisse 2,75 te destek bulmuş ve bu destekle kanalı kırma noktasına gelmiş kırmızı nokta ile göserdiğim yer.
    ancak burad bir hafta kadar tutunup kalabilirse düşüş kanalından kurtulduğunu artık yükseleceğini idda edebiliriz ayrıca zaten 3.20-3.30 larda sağlam dirençler var dirençleride göreblirsin . aksi ihalde kanalda kalmaya devam edeceğinden en iyi ihtimalle 2.75 desteğine gelir.
    bir zamanlar böyle demişiz,
    2,75 te destek bulmalı yukarı için sinyal vermiş 3,00 e kadar yolu açık görünüyor,
    piyasanın en kötü senaryosunda 2,75 desteği kırılırsa 2,30 a kadar hızla gelir, umarım bundan sonra borsanın önüde açılır,

  8.  Alıntı Originally Posted by ertanky Yazıyı Oku
    Bu nasıl bir şirket yönetimidir ki zarar üstüne zarar ederken kimse hesap soramıyor bunlardan. Kimden destekliler kimin yalakalarıdır ki şirketi yıldan yıla zarar ede ede eritip bitirseler bile kimse siz ne yapıyorsunuz diyemiyor bunlara?
    Güneş balçıkla sıvanmıyor milleti enayi yerine koyanlara halk tepkisini verdi sıra sizede gelecek bir gün.
    inşallah dostum. Bu seçim sonuçları yüreklerine korku saldı. Milletin devletin parasını israf edersen, kendi şirketlerine derneklerine vakıflarına aktarırsan millet hesap sorar. Daha da fazla soracak inşallah.

Sayfa 611/925 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •