tamam ekmek parası.. emir gelmiş algı yönetimi kasmaya çalışıyorsunuz hesapta da.. sloganınız bari çalıntı olmasın be kardeşim.
tamam ekmek parası.. emir gelmiş algı yönetimi kasmaya çalışıyorsunuz hesapta da.. sloganınız bari çalıntı olmasın be kardeşim.
Tespitleriniz dogru. . Ama yukardaki tespitlerde dogru. Birde benim gibi bir sehrin turistik lokasyonlarini gunlerce adim adim ve yanliz gezmeyi seven biri icin guvenlik acisindan Paris oldukca tehlikeli bir yer. En merkezi turistik yerlerde bile guvenlik sikintilidir...Kap-kac, hirsizlik hadiseleri cok oluyor.
sanırım olay seçimin yenilenmesine bağlanacak
bir halt olacağı yok.
İstanbul Türkiye dir. İstanbul finansmandır. İstanbul oydur. İstanbul vitrindir. Türkiye seçmeninin %18.5 i İstanbul da kayıtlı. İstanbul da alınan yüzde 30 oy ile yüzde 50 oy arasından ki fark Türkiye genelinde yüzde 4 'e eşit neredeyse. Yüzde 2 ile Cumhurbaşkanı seçildiği, yüzde 1 ile referandum geçtiği yerde bu oy çok büyük bir etkendir.
İstanbul kavgası sürecektir. Dün bütün gün yazdık.
İstanbul Karadenizden İç Anadoluya bir çok ilin seçimlerini doğrudan etkileyen bir yerdir.
İstanbul bir iktidarı rezil de eder vezir de.
Cuma günü Hazine MB ye döviz desteği atmış. 1 milyar dolar civarı dövizi MB ye bozdurmuş.
Swap faizleri %300 lerde.
Türkiye s-400 yüzünden F-35 projesinden çıkartılıyor.
Kırılganlık arttı deniyor.
Bankalar kötü gidiyor.
Yarın başka bir problem patlatmayacakları belli değil.
Gerçekten sağlık, eğitim ve hukuk alanlarında ciddi reformlar oluşmadan vergi reformu yaparak artık gidecek bir milim bile yer kalmadı. Hükümet problemi görmemeyi seçmiş durumda, inkar edip duruyor.
Bu şartlarda Türkiyeye kim neden yatırım yapacak? Sadece "fools paradise" kaldı geriye (Aptal cenneti = sıcak para oyunu) Onu da swapları yükseltip kendi ayakların sıkıyorlar.
Yer İmleri