Sayfa 862/1000 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,889 - 6,896 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Bi arkadas Paris turuna katilmis. Turu yoneten Turk sofor Turk herkes Turk. Louvre muzesinin onunde inmisler. Arkadas sanmiski inecekler gezecekler falan. Operator demiski hadi kaldirima herkes foto cekiyoruz sonra herkes otobuse herkes binmis tekrar eline almis eline mikrofon anlatmis butun gun boyunca su bina su muze falan ama icine girmek yok

Arkadas sormus neden? Cevap ee zaman yok. Otel 5 m2 imis acaip kotuydu dedi arkadas. Ikinci gun bizimkiler kacmis turdan kendileri gezmisler ama baya ac kalmislar. Sokakta su bile satilmiyormus lokantalar fahis o yuzden mcdonalds lar cok kalabalikmis falan

Anlatirken baya kahkaha attigimi hatirliyorum. Ama Turkiyede kime sorsan herkes paris roma gezmis. Yazik bu harcanan paralara
    Ben de çok güldüm, çok haklısınız. 30 m2 stüdyoya yıllardır 1000.-€ kira ödüyoruz, almak istersek yaklaşık 300.000.-€ (Çocuk okutmanın maliyeti) 500.-€ 'ya tur alanların başka şansı yok. Ama her halukarda Paris havası (özgürlük, rahatlık vb.) iyidir.

2. Swap’ tan haber varmı kaç şuan.. dün en son %300 civarıydı sanırım...
    Her kışın sonu bahar...

Ahmetg Guest
    butun finans piyasasi bu TL sikilastirmanin uzun suremeyecegini biliyorsa neden gomlegini satip dolari longlamiyor?

Yani buradaki yorumlardan sunu anliyorum MB daha fazla TL nin yurtdisi ayagini sikistiramazmis en fazla 20 gun yada 1 ay surermis

E peki sonra? Yani dolar firlayacak anlamina gelmiyormu bu?

4.  Alıntı Originally Posted by Eyözgürlük Yazıyı Oku
    Ayhan Abi sen barim etmeyeydin
    Sebep [emoji6]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık
    Sebep, denildiği gibi mesajınızın devamı gibi aynı şeyi okuyoruz. Ayrıca alıntı yaparken özlü söz de alıntılanıyor. Aşağıda imza bölümüne alırsanız bu karışıklık önlenir.

Sayfanın en üstünde "üye kontrol paneli"ne tıklayın, açılan yeni sayfada sol tarafta "ayarlarım" yazan yerin altında "imza değiştirin"adlı yere tıklayın ve çıkan sayfaya özlü sözünüzü yazın, artık otomatik olarak mesajınızın altında çıkacaktır.

Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by finansozdem Yazıyı Oku
    Swap’ tan haber varmı kaç şuan.. dün en son %300 civarıydı sanırım...
    %24 gibi geziniyor ancak bloomberg veri ekranından değil de "forward rates" değerinden hesapladım. (twitter'da Sn 507 açıklamıştı) Dün kısa süreli de olsa 500 leri gördü.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. ya şimdi aklıma bir şey takıldı... kimseyi yönlendirmek ve kafalarını bulandırmak değil amacım ama; Bu fonlarla inatlaşma devam ederse 100 tl yi bir gecede gösterebilirler mi? Kademeler sığ mı?

YTD

7. abd Türk pilotların F-35 eğitim uçuşlarını durdurdu ve teknik ekibin eğitimini askıya aldığını belirtti.
    dolar 5,6165 gördü bunu zaten fiyatlamamışmıydı yeni yaptırımlar gelecek korkusu mu oluştu borsada eksiye döndü
    yoksa belediye seçimlerinin netleşmemesi mi baskılamaya devam ediyor?

Alıntı Originally Posted by finansozdem Yazıyı Oku
    Swap’ tan haber varmı kaç şuan.. dün en son %300 civarıydı sanırım...
    takip etmedim ama normale döndü lafı vardı bi yerlerde sanırım 27-28 ler civarındadır
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 862/1000 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •