Kağıt dar boğaza girdi. Bilanco bekliyor. Teknik uyumsuzluk olmasa da spek amcamızı iyi tanıdığımız için ters ve sert hareketler beklenebilir. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ters yapsa yukarı da
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla 1.57 58 teknik destek gibi yüklü alış koyması , bilanconun açıklamasına az zaman kalması, 10 yıldır tanıdığımız herifler... Bu bilanco birleşme bilançosu değil. ÖTV indirimi vs. De sanki hesaplara yansıyacak mı ona bile inancım zayıf. Tut ki beklenti altında gelse burda durmaz heralde. Mutlaka salar ve 6 aylık beklenti ye döner . Hesap lari büyük amcaların kimse kalmayacak buralarda. Oyuncak ettiler spk da ızliyor. Ytd
Öğrenilmiş çaresizlik bize hep kötüsünü düşündürtüyor, ister istemez... Oysa ben umutluyum, şu Endeks 100 hikayesini de mantıklı bulmaya başladım son günlerde... Yavaş ve döke döke dolar bazındaki asıl hedeflerine (daha önce konuştuğumuz) gideceğini düşünüyorum artık... Bununla birlikte, bu kağıttaki olmazsa olmazlardan birisi de sert yukarıdan önce mutlaka anlamsız bir düşüş olmasıdır. Belki de bu düşüç için 3 aylıklar bahane edilir, kim bilir... Bu yılki bilançolarda bir beklentim yok kendi adıma...Eski dostları görmek güzel, forumu da izliyorum bir süredir uzaktan... Mastori Üstad adeta bir sosyal sorumluluk projesini yaşama geçiriyorsa da (sonuna kadar takdir ediyorum) forumun dili düzelmeden, sessizce izlemeyi sürdürmeyi düşünüyorum, en azından bir süre daha... Belki de kısa zamanda şişirir bizi yeniden ve dertleşiriz yine uzun uzun...Tüm ortaklara bol kazançlar, selamlar, saygılar... Yatırım tavsiyesi değildir...
O üstad buralarda misin? Bizde izlemeyi birakmistik ki işte alışkanlık olmuş. Gidemiyoruz başka yere. Bende dediğini kasdediyorum üstad bilanço umudu yok en azından 3 aylık için kanımca. Dolayısıyla buralarda fazla oyalandı ve hareketin ivme kazanması açısından aşağı salacaklarını düşünüyorum. Tabi benim düşüncem bu. Belki 6 aylık öncesi tekrar ufaktan hareket kazanabilir belki. Çünkü o bilanço birleşme beklentisi içerecek. Yukarı dönerse daha düşük ivmesi olacaktır. Ytd. Kendi düşüncem yatırım kararını herkes kendi alsın. Malum kazık yiye yiye belki ögreniriz
Buralardayım Üstadım... Bırakamıyoruz işte, ilk aşkımız bizim de... Yüzde yüz aynı düşünüyorum sizinle... Yukarı gidecekse eğer, anlamsız bir düşüş yapmalı bence de... Hayırlısı, yaşayıp göreceğiz... Bu kez uzun vadeli ve her düşüşte artırarak girmeyi hedefliyorum... Bakalım becerebilecek miyiz? Küçük bir giriş yaptık, hayırlısı bakalım... Hele şu şampiyonluk işi bi' netleşsin, mayıs temettüleri dağıtılsın, 3 aylıklar açıklansın daha fazla konsantre olacağım, ilk aşkıma... Selamlar, saygılar yeniden... Eski dostları görmek gerçekten güzel...Yatırım ta siyesi değildir...
Şampiyonluk işi nedir üstad bizim tahta üst lige mi çıkıyor)
Yer İmleri