Sayfa 261/597 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
     Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku

Birisi, dayanamayıp, tekmeyi basarsa ne olur ?

Cevap: Yeni Çılgın çıkış BAŞLAR..

Basmaz ise ne olur..?

Son Çizgi, SIRAT köprüsü..
    Sayin izmirli_hoca piyasa yapicilari
    kendi islerini kendileri gorsun diye
    niyetlenmiyorlar. Onlarda bugune kadar ellerine yuzlerine bulastirdilar.
    Daha beter olurlar insallah.
    Bunlar yanliz ky soguslemesini bilirler.[emoji34]
    Saygilar.

Paylasimlarim kendi şahsi goruslerimdir ve yatirim tavsiyesi icermez.LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Günaydın,
    BATI SÖKE deki olayla ilgili geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.
    KAR KAYBI sigortası vardır diye düşünüyorum.
    Sonuçta kurumsal bir şirket .Ama ben iş hayatım boyunca ne kurumsal şirketler gördüm.
    Ben yanılırım. KAR KAYBI Sigortası olmasını ümit ediyorum.
    Bunla ilgili bir açıklama var mı? kap ta henüz bakamadım.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751931
    Tekrar geçmiş olsun...

Ytd.
    Saygılar,

3. Muhtemelen haftaya ilk çeyrek bilanço fiyatlaması başlar.Nacizane kanaatim,daha önce de yazdığım gibi
    bilançoda en kötüsü görüldü bundan sonra fiyatlama daha olumlu yönde olur.

4. Bu yıl muhtemelen 50 milyon dolar civarı bir borcu ödeyebilmeli ytd

5.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku

Birisi, dayanamayıp, tekmeyi basarsa ne olur ?

Cevap: Yeni Çılgın çıkış BAŞLAR..

Basmaz ise ne olur..?

Son Çizgi, SIRAT köprüsü..
    Sn İzmirli hoca, burada olduğunuza göre siz almışsınız.Buradan kim mal alır cümlesi olmamış.Buradan almayın demekle aynı anlama gelir.Tuvalet kağıdı fiyatı kıvamına gelen hisse senedini birileri alır.Nereden alsın gariban yatırımcı.4 tl.den mi..Başka pozisyonlardan çıktıkça biz alacağız diyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Sn İzmirli hoca, burada olduğunuza göre siz almışsınız.Buradan kim mal alır cümlesi olmamış.Buradan almayın demekle aynı anlama gelir.Tuvalet kağıdı fiyatı kıvamına gelen hisse senedini birileri alır.Nereden alsın gariban yatırımcı.4 tl.den mi..Başka pozisyonlardan çıktıkça biz alacağız diyorum.
    Hayır henüz almıyorum.

Bir grup bunun bedellisini 2 tl altına indirerek, o yolu kapatacak.. (piyasa yapıcı çoktan havlu attı)

O gün elbet gelir, o zaman görürler gemilerin tonilatosunu..

7.  Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    Bildiğim kadarıyla, İsmail TARMAN'ın bildirme zorunluğu şirket hisselerinin % 5 , 10, 15, 20, 25, 33, 50, 67 ve % 95 ine ulaşması, ya da söz konusu oranların altına düşmesi halinde doğmaktadır...
    Bir diğer ifade ile %10 dan %9 a düştüğünde KAP a açıklama yapacak...Ancak %9 dan %5 kadar olan düşüşlerde bildirim zorunluğu yok, ne zaman %5 in altına düşerse o zaman zorunlu olarak bildirimde bulunacak...

İhraççının Sermaye Yapısına ve Yönetimin Kontrolüne İlişkin Değişiklikler ile İdari Sorumluluğu Bulunan Kişilerin Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin İşlemlerinin Açıklanması
    Açıklama yükümlülüğü;

1.Bir gerçek veya tüzel kişinin ya da bu gerçek veya tüzel kişi ile birlikte hareket eden diğer gerçek veya tüzel kişilerin doğrudan veya dolaylı olarak payları borsada işlem gören bir ihraççının sermayesindeki payının veya toplam oy haklarının %5, %10, %15, %20, %25, %33, %50, %67 veya %95 ine ulaşması veya söz konusu oranların altına düşmesi halinde bu kişiler tarafından,
    2.Bir kurucuya it yatırım fonlarının doğrudan veya dolaylı olarak ihraççının sermayesindeki payının veya toplam oy haklarının %5, %10, %15, %20, %25, %33, %50, %67 veya %95 ine ulaşması veya söz konusu oranların altına düşmesi halinde kurucu tarafından
    yerine getirilir.

Orijinal metin:
    http://www.spk.gov.tr/Sayfa/Index/12/0/5
    Mterkan abi cevap için teşekkürler.Ama gördüğün gibi kimse için önemi yok.Burada rating tek çaba gösterene sallamak.Ben demiyorum ki kimse ortakları eleştirmesin.Ama sürekli tek kişiye sallamak haksızlık oluyor.Bu da beni nasıl oluyorsa patron adamı yaptı bu topicde.Bu kanunda Spk nın yatırımcıyı başından savmak için çıkardığı bir kanundur.Aynı kişi ISGYO da da bu tarz işlemler yaptı topiğinde bişey olmaz kanuni dendi ama birileri çıktı şikayet etti ve ceza aldı.Zaten o ortaklık payı her türlü en az % 10 nun üzerinde.

Buradan çıkarılacak en net sonuç İsmail Tarman tahtada yapılan işlemlerde var mı var.BTcım de de var tek orada değil.

Nereden bakarsak bakalım bu tahtadaki fiyatlama yanlış bunun da tek sebebi bir türlü dağıtılan malların onca olaya rağmen toplanamaması.Bu oyunu da bozacak olan tek şey şirket yönetiminde bulunan ortakların bu zamana kadar atmadıkları doğru adımları atmalarıdır.Zira bu operasyonlar zaten belli ki bize yapılmıyor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Hayır henüz almıyorum.

Bir grup bunun bedellisini 2 tl altına indirerek, o yolu kapatacak.. (piyasa yapıcı çoktan havlu attı)

O gün elbet gelir, o zaman görürler gemilerin tonilatosunu..
    2 tl nin altına inince bedelli yolunun kapandığı nededen çıktı.1 tl.olsa anlarım kimse kullanmaz.
    velev ki bedelli açıkladı 1tl ile 2 tl arasında olsun bir hesaplayın bakalım.Kullanmayan ne kadar zarar eder.Yani 1 TL nin üstünde rüçhan hakkını kullanmak gerekir.Anlaşılan siz bedelli bekliyorsunuz.Ben kendi adıma beklemiyorum.Varlık satışı olması daha muhtemel.

Sayfa 261/597 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •