Originally Posted by
izmirli_hoca
Sana gelince Zdx&Lunar Soul ,
yapabiliyorsan, konularý þahsileþtirmeden ve þahýslara hitap etmeden ve konudan ayrýlmadan, ve anlaþýlýr yap.
Bu tavsiyeyi de bir hayli büyük bir aðabeyin olarak, yapýyorum.
Bu ortamda sadece, portfoy çalýþmasý yapmýyor, gençlerimizin her konuda kendilerini geliþtirmesine gayret ediyoruz.
Ben kiþiselleþtirmeyeyim ama sen bu iþin kýyýsýnda köþesinde neresindesin onu da yaz.Gençlerimiz kendini daha iyi geliþtirsin.Hani bizi biliyorlarda sen kimsin bilinmiyorsun bilsinler ona göre yararlansýnlar.
Ha þimdi diyorsun ki SPk dan duyum var.Ha bunu da tahtadaki spek deðerlendiriyor bende hasbel kader biliyorum diyorsun.Burada yazarakta amme hizmeti yapýyorum diyorsun öylemi?
O halde bende cevap veriyorum kiþiselleþtirmeyerek benden yorum yok.Yorumsuz.Burada sabahtan akþama kadar bize sallayan bu yazýlara iki kelime etmeyen edemeyen her kim varsa da onlara da selam olsun.
Bende diyorum ki anladýðýnýz o kýsým yanlýþ.Ýnþallah tahtada bu iþi yapanlarda bunu böyle anlayarak yapýyordur.Ve teþekkür ederim ki yaptýðýmýz uyarýlarýn ne kadar haklý olduðunu ýspat ettiðiniz için.ve ben çok iyi biliyorum zaten sorun yokta o linkin hepsini herkes çok iyi okusun.Sýkýþtýrýlan þirket masa sandalye þirket deðil bir çok seçeneði var.
ve üzerine basa basa tekrar ediyorum zaten tek derdiniz bir türlü satýþa getirtemediðiniz ve getirtemeyeceðiniz mallar.
Demek ki neymiþ sizin yatýrýmcý dostu olmanýz zaten bilimsel olarak imkansýz.Ama bunu burada kaç kez yazdým bize sallarken size toz kondurmayan burada bulunan bazýlarýna müstehak.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 03-04-2019 saat: 14:27.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri