Sayfa 25/992 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Bonoyu vadesinden erken sattığınızda, kısmi olsun olmasın, daha az olabilir bononun fiyatının dalgalanmasına bakarak. O anki bono fiyatı önemli. Aldığınız fiyattan aşağıya da düşebilir.
    bu nkolay bono farklı o kapsama girmiyor efendim benim sorunum farkli n kolay kullanan bilirler normal bono degil

Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Bonoyu vadesinden erken sattığınızda, kısmi olsun olmasın, daha az olabilir bononun fiyatının dalgalanmasına bakarak. O anki bono fiyatı önemli. Aldığınız fiyattan aşağıya da düşebilir.
    Günlük bono galiba bahsedilen

3. Merhaba arkidişler,
    Vakıfbankımızdan aldığım taptaze, sıcacık vadeli mevduat oranını sizlerle paylaşmak istiyorum:
    500bin ABD Doları 32 gün süreyle temdit edilmiştir. Oranımız %3,7'dir.
    Herkese selamlar

4.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Günlük bono galiba bahsedilen
    evet sayın yuji gunluk bono kısmı satış yapan arkadaşlar durumlarını kontrol edebilirlermi acaba teşekkürler yada tecrübeleri nasil.

5.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Banka müdürü arkadasimdan aldigim bilgiye gore pzt 75-100 baz puan arasi artis gelecek mevduatlara, buna göre hareket etmeyin fakat ihtimal yüksek, muhtemelen tekrsr 24 e dogru hizli dusus trendinden sonra yukselis trendine giriyoruz.

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Enpara 1 aya da 6 aya da yüzde 20 veriyor.
    Bunun anlamı enflasyon düşse bile faizlerde düşüş beklenmiyor olabilir mi?
    Eğer önümüzdeki 6 ay ortalama yüzde 20 faiz sözkonusu olacaksa günlük gidip bileşikten para kazanmak daha mantıklı.
    Ancak, enflasyon baz etkisinden düşer ve reform vs. ile dışarıdan para girerse 6 ay boyunca garati olan enpara yüzde 20 faiz çekici olabilir.
    Zamanında spotaja aldanıp mevduatta uzun bağlayanlar ki 24-25 üzeri Nkolay bono almamışlardı, onların pişmanlıkları gibi bir durum da oluşabilir.
    O vakit nkolaydan kimisi 1, kimisi 2 yıllık faizi garanti alıyor şu an.
    Öyle pay repo, ppf gibi ıvır-zıvır işlerle uğraşmadan...
    Üstelik istenirse her gün bozabilme serbestliği ile...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Enpara 1 aya da 6 aya da yüzde 20 veriyor.
    Bunun anlamı enflasyon düşse bile faizlerde düşüş beklenmiyor olabilir mi?
    Eğer önümüzdeki 6 ay ortalama yüzde 20 faiz sözkonusu olacaksa günlük gidip bileşikten para kazanmak daha mantıklı.
    Ancak, enflasyon baz etkisinden düşer ve reform vs. ile dışarıdan para girerse 6 ay boyunca garati olan enpara yüzde 20 faiz çekici olabilir.
    Zamanında spotaja aldanıp mevduatta uzun bağlayanlar ki 24-25 üzeri Nkolay bono almamışlardı, onların pişmanlıkları gibi bir durum da oluşabilir.
    O vakit nkolaydan kimisi 1, kimisi 2 yıllık faizi garanti alıyor şu an.
    Öyle pay repo, ppf gibi ıvır-zıvır işlerle uğraşmadan...
    Üstelik istenirse her gün bozabilme serbestliği ile...
    ben her daim söylüyorum, halada söylüyorum, ben 2 yıla yakın faiz düşüşü beklemiyorum, ben elimdeki pozisyona göre olmayacak şeyi bildiğim yere olacak demem, inandığım şeye olacak derim.

Ben haziranda tekrar 24 ila 25.5 aralığını göreceğimize inanıyorum.

Alıntı Originally Posted by Crunch Yazıyı Oku
    Merhaba arkidişler,
    Vakıfbankımızdan aldığım taptaze, sıcacık vadeli mevduat oranını sizlerle paylaşmak istiyorum:
    500bin ABD Doları 32 gün süreyle temdit edilmiştir. Oranımız %3,7'dir.
    Herkese selamlar
    zinnur git ötede oyna

8. Aracı kurumumda bugün ki gecelik takasbank oranları. 2 tl civarı da takasbank komisyonu kesintisi var. Aracı kurum kesinti yapmıyor... Mevduat karşılığı kaça geliyor bilen var mı?

http://

Sayfa 25/992 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •